Egy hullámhosszon vagyunk, de mégsem kellek neki?
Azt egy örök életre tanuld meg, hogy a nők SOHA nem fognak olyanokat mondani annak, aki valóban tetszik nekik, hogy jóképű, meg neki pont ilyen férfi kell, blabla. Ezt tipikusan a friendzone-ba rakott embereknek mondják.
Ezt pl. sokan félreértik, de a nőkre jellemző az is, hogy ellentétesen viselkednek. Tehát ha egy nő kifejezetten kedves veled, szépeket mond, akár fizikailag is tesz lépéseket, megérint, megölel, az az esetek 90%-ban azt jelenti, hogy nem akar tőled semmi.
Ha pedig lekezelő, bunkó, flegma, ignorál, akkor meg elég valószínű, hogy érzéseket táplál irántad.
"Ezt nem értem. Mikor ott lettem volna, és tudom hogy valamilyen szinten mivel dícsért hogy jól nézek ki stb, bejöttem neki, sőt buliban ölelgetett, simogatott, magához húzott, de akkor mégsem akart összejönni velem, mondván hogy nehogy rámenjen a barátságunk."
Ez a kijelentésed pedig csak alátámasztja amit írtam. A nők ugyanolyan emberek mint a férfiak, ergo ugyanúgy hajszolják a szerelmet meg az érzéseket. Ha egy nőnek bejössz külsőre és "álompasi" vagy akire neki épp szüksége van, akkor nem fog ilyen dumát bedobni, hogy "nehogy rámenjen a barátságunk". Rohadtul nem fogja érdekelni a barátságotok, mert a szerelem és a szeretet/kapcsolódás 100x fajsúlyosabb és erősebb érzés mint egy holmi barátság.
"ha egy nő kifejezetten kedves veled, szépeket mond, akár fizikailag is tesz lépéseket, megérint, megölel, az az esetek 90%-ban azt jelenti, hogy nem akar tőled semmi." - friendzone
100%-ban egyetértek! Le is van írva a kérdésben, hogy egy jó munkatársi kapcsolat volt. Nem is számítanék rá, hogy félreértheti a másik. Én sajnálatosnak tartom, hogy egy jófej kollégával, aki számomra fontos emberi tulajdonságokkal bír, azért kell ridegen bánnom, mert ha kimutatom, hogy szerintem jófej és szeretek vele együtt dolgozni, akkor jönnek a pletykák minden szinten :(
Ez egyáltalán nem biztos, ezt nőként mondom. Én pl. soha senkivel nem vagyok bunkó meg flegma. Mindenkivel kedves vagyok, csak annyi, hogy egy számomra nem vonzó pasival határozottabb, bőbeszédűbb, szókimondóbb vagyok. Egy vonzó pasival inkább visszafogottabb, és ösztönből előjön ez a “mindenben segítség kell mert nem értek hozzá” attitűdöm, pedig 2 diplomám van meg önállóan élek🤣De egy határozott jó pasi segíthet bármikor bármiben.
6
Na ebben van valami, bármilyen problémaja akad, mindig engem keres. Kérdeztem hogy miért nem a pároddal mész elitézni a dolgot? Azt mondja hogy velem szeretne menni, legalább addig is együtt vagyunk beszélgetünk, majd értem jön, el is visz magával...szóval passz
7
Nincs benne semmi, arra reagálsz amit szeretnél ha történne, ettől még nem így van.
Azért keres, mert nyuszihoppra jó vagy, ha kell valami, majd megoldod. Te vagy a csicskás, de este a pasija dugja, nem te, te csak szeretnéd ha így történne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!