Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet emögött?

Mi lehet emögött?

Figyelt kérdés
Szóval volt egy fiú haverom (én lány vagyok). Nagyon jól kijöttünk egy darabig, de aztán egyre több nézeteltérésünk volt, de nem tűnt komolynak egyik sem. Azonban egy idő után éreztem, hogy elkezd ignorálni. Előtte szinte minden nap beszéltünk majd ez egyre jobban és egyre látványosabban csökkent. Volt, hogy írtam neki, de csak pár nap múlva válaszolt és csak egy-két szóban. Pár hónapja nem beszéltünk már. Nem igazán az zavar, hogy nem beszélünk, mert ha valaki megmondja őszintén, hogy baja van velem azt megértem. Azonban sajnos nem kaptam semmilyen magyarázatot és nem érzem fairnek. Tegyek valamit vagy engedjem el?
szept. 11. 21:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha nem mondod ki konkrétan mint ahogy végül a 10-es válaszodban tetted, akkor ez marad nekünk, a találgatás. Most hogy leírtad hogy politika, a véleményem az, hogy manapság attól kisebb dolgokért is megválnak egymástól az emberek. A politika - és főleg a magyar politika - mostanra olyan szinten megosztó sőt gyűlöletkeltő tényező lett, hogy simán lehet amiatt épített le téged, meg ábrándult ki belőled. És ha valóban ez volt a probléma, akkor - mivel valószínű ő szélsőségesebb lehet ha ennyire fontos ez neki - jó eséllyel ha most keresnéd fel ennyi idő után, akkor se lenne nagyon semmi változás. Hiszen feltételezem a véleményetek azóta is ugyanaz politika terén.
szept. 13. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!