Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet emögött?

Mi lehet emögött?

Figyelt kérdés
Szóval volt egy fiú haverom (én lány vagyok). Nagyon jól kijöttünk egy darabig, de aztán egyre több nézeteltérésünk volt, de nem tűnt komolynak egyik sem. Azonban egy idő után éreztem, hogy elkezd ignorálni. Előtte szinte minden nap beszéltünk majd ez egyre jobban és egyre látványosabban csökkent. Volt, hogy írtam neki, de csak pár nap múlva válaszolt és csak egy-két szóban. Pár hónapja nem beszéltünk már. Nem igazán az zavar, hogy nem beszélünk, mert ha valaki megmondja őszintén, hogy baja van velem azt megértem. Azonban sajnos nem kaptam semmilyen magyarázatot és nem érzem fairnek. Tegyek valamit vagy engedjem el?
szept. 11. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lett valakije, így csak vele foglalkozik, vagy ennyi volt ebben a barátságban.
szept. 11. 22:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem lett senkije. Ha lenne azt tudnám és megérteném.
szept. 11. 22:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor más dolgok fontosabbak lettek az életében. Nekem is van sok ilyen barátságom, hogy hosszú hónapokig nem találkozunk/beszélünk és amikor meg igen, akkor ugyanolyan minden mint régen.
szept. 11. 22:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Lehet, de közös baratainkkal nem ilyen.
szept. 11. 22:11
 5/11 A kérdező kommentje:
De lehet igazad van. Mit kéne tennem? Írjak rá, hogy mi a helyzet vagy hagyjam?
szept. 11. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az történt, hogy kiismerte a valódi énedet, és így már nem kér belőled. Meg én azért azt a fiút is megkérdezném hogy valóban csak haverok voltatok-e, vagy húztad az agyát, udvaroltattál magadnak, majd miután kiábrándult belőled a szemét és ellentmondásos húzások miatt, már havernak adod itt elő.
szept. 12. 20:50
 7/11 A kérdező kommentje:

Frusztrált vagy vagy mi?

Nem volt köztünk soha semmi. Ha ő magában érzett valamit irántam az szerintem az ő baja. A köztünk felmerülő nézeteltérések nem ilyesmiből származtak.

szept. 13. 00:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fruszrált kicsit sem, csak jól ismerem az ilyen embereket. Az meg a csúcs, hogy azt mondod egyre több nézeteltérésetek volt, de neked nem tünt komolynak egyik sem. Nyilván ignoráltad az összes panaszát mert te okoztad neki, és kényelmesebb volt neked úgy. De jó eséllyel pontosan ezekért is hagyott ott. Végül meglátta milyen vagy, és mit művelsz vele. Magyarázatot pedig azért nem kaptál tőle, mert a sokadik próbálkozása is a rendezésnek lepergett rólad, így értelmetlennek itélte meg. Hiszen úgyis csak hárítanál és ferdítenél, hogy nem igaz amit mond. Ezért épített le téged, és ezért sem adott magyarázatot neked, felesleges lett volna és tudta ő is. Toxikus embereket nem hagyunk az életünkben, mert csak rombolnak minket. Ja és az is gyönyörű ahogy megcsillantod amiről a 6-os válaszban írtam: "ha ő magában érzett valamit irántam, az szerintem az ő baja" :D Minden benne van hogy ki vagy mi vagy. Aztán még ide jössz értetlenkedni és adni az ártatlant.
szept. 13. 09:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem mondta, hogy érezne irántam bármit, ezért gondolom, hogy akkor az ő baja, ha mégis. Tetszik, hogy ismeretlenül állítasz rólam dolgokat. A frusztrációdat máshol vezesd le kérlek.
szept. 13. 13:48
 10/11 A kérdező kommentje:
A nézeteltéréseink politikával voltak kapcsolatosak, meg egymás országával. Ezért gondoltam, hogy talán nem voltak olyan súlyosak, hogy ezen be kellene sértődni. De oke
szept. 13. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!