Össze akar vele jönni, vagy mi a szándéka?
Előre tisztázzuk, mindenki lány.
Szóval mikor kezdődött a középiskola, a barátnőmmel (hívjuk Annának) összebarátkoztunk egy másik osztálytársunkkal ( legyen ő Ancsa) . Én inkább beszélő viszonyban vagyok vele, míg ő vele jobban megtalálta a hangot. Nem is zavart ez sosem, örülök, hogy jól megvannak. De mint kiderült egy év után, Annának megtetszett Ancsa. Ezt az egész baráti társaságunk tudja már, kivéve Ancsa. (Annának amúgy van kapcsolata egy fiúval)
Sokszor összebújnak, fogják egymás kezét, ölelkeznek és viccesen flörtölnek. Ezt Ancsa viccnek veszi, ő teljesen hetero és elég közvetlen személyiség. Egyszer részegen le akarta smárolni Anna Ancsát, mondván, hogy "jajj, viccből" de elhúzódott tőle. Azóta is ugyanolyan szoros a kapcsolatuk. Csak számomra furcsa? Anna azt mondja, hogy semmit nem akar Ancsától, mert van barátja és barátságot sem tenne tönkre, de nekem ez már elég feltűnő. Főleg, hogy be is vallotta, hogy tetszik neki. Fel akarja szedni, csak titkolja? Vagy csak élvezi a helyzetét? Vagy csak egy szimpla barátság? Ha nem lenne kapcsolatban Anna, egyáltalán nem érdekelne, de a srác nagyon jószívű és nem érdemelné ezt meg.
"Anna azt mondja, hogy semmit nem akar Ancsától, mert van barátja és barátságot sem tenne tönkre"
Ezt szerintem, csak azért mondta, mert tudja, hogy ez a helyes gondolat, és talán el is hiszi, hogy így van, amíg Ancsa elutasító vele szemben. De a leírtak alapján, ha Ancsa benne lenne a dologban, akkor tuti összefeküdne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!