Fiatalok! Nektek is folyamatosan tönkre mennek a barátságaitok?
23 éves fiú vagyok.
Úgy érzem az elmúlt időszakban rengeteg időmet, energiámat a barátkozásba fektettem.
Álltalános iskola végére megromlottak a barátságok, de 2fiúval jóban maradtam, egyikük azóta külföldre költözött, a másik rengeteget dolgozik, de vele havi 1x mindig találkozunk.
Középsuliban aztán rengeteg új barát lett, azonban miután befejeztük már csak 3 fiú maradt meg fix barátnak.
Kb 2 éve mikor az egyiknek barátnője lett kb megszakította velem a kapcsolatot, mondván hogy a csajra koncentrál 😂
Egy másik szintén ugyanezt csinálta, ő állandóan mondja h találkozni szeretne, de az elmúlt 1 évben ez mindössze 1x sikerült, pedig én nyitott lettem volna rá.
Hozzátenném, nekem is volt egy pár hónapig barátnőm, de ez nem befolyásolta hogy mennyit találkozok a barátokkal.
A maradék 1 fiú messze lakik tőlem, de vele szoktam találkozni időnként és vele legalább napi szinten beszélek.
Tehát 2fő van akivel tudok találkozni havi 1x
Ez a covid után zavart, ezért minden erőmmel barátkozni szerettem volna.
Össze is barátkoztam egy szomszéd városi társasággal. Kb 1 évig működött a dolog, amíg én járkáltam az ő városukba.
Amikor több mint 1 év hívás után sem sikerült eljönniük egy 40percnyi utazásra lévő városomba úgyéreztem hogy ez ennyi.
Beszélgettem még egy ideig velük, de közöltem, hogy részemről csak akkor működik tovább ha 1x én megyek 1x ők.
Egyszer eljöttek, utánna én viszonoztam, azóta hiába vártam őket.
Programok, beszédtémákban nagyon nyitott vagyok, annyi hogy ne nekem kelljen állandóan utaznom, és ne egy helyen legyünk 10.-edjére is.
Másoknak is befuccsolnak a barátságai?
30 vagyok, nem romlanak a barátságaim, ismeretségeim, sőt.
Van akiket 10-15 éve ismerek, de van akit csak pár hónapja.
Mindig jönnek mennek újak-régiek is, de vannak akik ugye elég tartósak.
Tönkre hát, az összes.
Legutóbb is át lettem b@szv@, de szó szerint. Ha nincs ló, jó a szamár is, szokták mondani, na én a szamár voltam. Addig voltam csak jó, meg jó "barát", míg ki nem békült a palijvával az illető. Egy rohadt lelki szennyes kosár voltam csak neki. Aztán most? Ghostingol, semmire se válaszol, hiába keresem, és érdeklődöm felőle. Ha felhívom, kinyom egyből. Nem tudom mi baja lehet én velem, én egy qrva rossz szót nem írtam neki.
#2:
Talán akkor ki kéne törölnöd az életedből a hiszti helyett. ;)
Sajnos igen. A legtöbb barátság akkor ment tönkre, amikor távolság került közénk, jellemzően kollégium/egyetem miatt, és/vagy, mikor nekik barátjuk lett és az elsők közt feledkeztek el rólam. Egyes egyedül egy barátság maradt meg, ami több, mint 12 éves és általánosban lettünk jóban.
Újakat pedig nem sikerül szerezni, mert csak egy adott, minket összefogó helyen létezik, onnan kilépve semmi sem marad belőle. Legyen szó kollégiumról, egyetemről, munkáról, gyakorlatról, tanfolyamról, meg hasonlókról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!