Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tart a barátság, a...

Miért nem tart a barátság, a házasság után?

Figyelt kérdés

Szinte az összes barátommal megszakadt a kapcsolat, mióta meg házasodtak. Nincsenek személyes beszélgetések, összeűlések semmi, mintha teljesen idegenek lennénk egymás számára. Még annyi sincs hogy csevegjűnk egyet legalább messengeren. Ezt egyáltalán nem értem

Vannak olyan ismerősök, akik a házasság után is lógnak a barátjaikkal, még ha ritkán is de tartják egymással a kapcsolatot. Az én társaságomban miért nincs meg ez?

Válaszokat köszönöm. 20F

szept. 4. 21:27
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ha találkozom valamelyik haverral, csak egy köszönés és ennyi, pedig próbáltam beszélgetést kezdeményezni mindegyikkel, de egy két válasz a kérdésemre és tovább álltak
szept. 4. 21:30
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem adott nekik többet a velük való barátságod, mint amit a párja ad.
szept. 4. 21:40
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Az enyémben sem volt. Gyerek után megállt az élet. Igazából gyerek előtt is én alkalmazkodtam, pedig én költöztem a legtávolabbra.

Nekem is lett gyerekem később, én meg tudtam volna oldani a találkozókat, ők továbbra sem (és nem is akarták). Búcsút intettem nekik.

szept. 4. 21:41
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy általános jelenség: más lesz a prioritás, nem mindenki tud egyszerre sok dologgal foglalkozni.
szept. 4. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
#2 vagy éppen a párjuk nem nézi jó szemmel és inkább fejet hajtanak előtte. Szakítás után pedig újra felbukkannak. Furcsa ez. Nekem is volt exem, aki tiltani akarta az ilyesmit, hamar repült. Barátnőm is kifogott egy ilyen pasit, őt hónapokig nem láttuk. Vagy ha igen, akkor a pasijával és rohantak haza, feszült volt a hangulat.
szept. 4. 21:42
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

5, ilyen csicskával meg minek barátkoznál?

Az igazság akkor is az, ami a férfiak elmagányosodásának is oka. Igazából férfiak közt nincs barátság. Megértés, támogatás, intimitás. Ezért agresszívak, ha nincs nőjük. Nem mehetnek oda a haverhoz egy ölelésért. Ha mehetnének, nem szakadnának bele ennyire a csajszerzésbe.

szept. 4. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:
15%
Alapíts családot és megérted majd a helyzetet.
szept. 5. 04:54
 8/12 A kérdező kommentje:

Lehet hogy fura lessz amit gondolok, de én úgy gondolom, hogy a család nyilván a legelső/legfontosabb, de azon kívül is kellenek egy férfinak más kapcsolatok. Baráti kapcsolatok, hiszen mégis emberek vagyunk, és a barátság is az élet rendje. (Ha jól fogalmaztam).

Én bár nem vagyok házas, de simán lenne, ha ritkábban is, időm energiám azokra a barátokra akikkel együtt nőttem föl, és akikkel jóban rosszban együtt voltunk.

szept. 5. 07:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Mert ő az ex.

Nem egy régi barát akivel nem volt együtt.

Nincs keresnivalója egy új kapcsolatban, se te se az új párod nem értékelné.

szept. 5. 09:06
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

Jegyezd meg, hogy a farok vagy a puna mindent überol. Amikor meg elmegy a varázsuk, addigra a legtöbbség papuccsá vált tartósan .

Minden barátom eddig aki volt, a párja mellett van örökké, csoda hogy nincs rájuk szerelve mozgásérzékelő. Általában ha gond van a kapcsolattal, akkor jönnének elő. Nálam hiába !

szept. 5. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!