Miért nem tart a barátság, a házasság után?
Szinte az összes barátommal megszakadt a kapcsolat, mióta meg házasodtak. Nincsenek személyes beszélgetések, összeűlések semmi, mintha teljesen idegenek lennénk egymás számára. Még annyi sincs hogy csevegjűnk egyet legalább messengeren. Ezt egyáltalán nem értem
Vannak olyan ismerősök, akik a házasság után is lógnak a barátjaikkal, még ha ritkán is de tartják egymással a kapcsolatot. Az én társaságomban miért nincs meg ez?
Válaszokat köszönöm. 20F
Az enyémben sem volt. Gyerek után megállt az élet. Igazából gyerek előtt is én alkalmazkodtam, pedig én költöztem a legtávolabbra.
Nekem is lett gyerekem később, én meg tudtam volna oldani a találkozókat, ők továbbra sem (és nem is akarták). Búcsút intettem nekik.
5, ilyen csicskával meg minek barátkoznál?
Az igazság akkor is az, ami a férfiak elmagányosodásának is oka. Igazából férfiak közt nincs barátság. Megértés, támogatás, intimitás. Ezért agresszívak, ha nincs nőjük. Nem mehetnek oda a haverhoz egy ölelésért. Ha mehetnének, nem szakadnának bele ennyire a csajszerzésbe.
Lehet hogy fura lessz amit gondolok, de én úgy gondolom, hogy a család nyilván a legelső/legfontosabb, de azon kívül is kellenek egy férfinak más kapcsolatok. Baráti kapcsolatok, hiszen mégis emberek vagyunk, és a barátság is az élet rendje. (Ha jól fogalmaztam).
Én bár nem vagyok házas, de simán lenne, ha ritkábban is, időm energiám azokra a barátokra akikkel együtt nőttem föl, és akikkel jóban rosszban együtt voltunk.
Mert ő az ex.
Nem egy régi barát akivel nem volt együtt.
Nincs keresnivalója egy új kapcsolatban, se te se az új párod nem értékelné.
Jegyezd meg, hogy a farok vagy a puna mindent überol. Amikor meg elmegy a varázsuk, addigra a legtöbbség papuccsá vált tartósan .
Minden barátom eddig aki volt, a párja mellett van örökké, csoda hogy nincs rájuk szerelve mozgásérzékelő. Általában ha gond van a kapcsolattal, akkor jönnének elő. Nálam hiába !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!