Mit reagálnátok ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel hogy hordasz egy pólót vagy egy táskát amin a kedvenc filmed, sorozatod vagy zenekarod van rajtad. Egy idegen ezt észreveszi és közli, hogy ő is szereti az adott dolgot és szívesen ismerkedne (csak barátság céljából). Ti mit reagálnátok ebben az esetben?szept. 4. 14:59
1/4 anonim válasza:
Attól is függ, mennyire szimpatikus, valamennyit biztos dumálnánk , hogy hosszabb ismerettség lenne, az nem biztos.
2/4 anonim válasza:
Nemet mondanék. Nem vagyok barátkozós típus.
3/4 anonim válasza:
Aki a Rage-t szereti, rossz ember nem lehet! :)
4/4 anonim válasza:
Ez nagyon függ az adott helyzettől. Én pl. olyan zenéket szeretek, amiket az emberek 95% még csak nem is ismer. Ha valaki kiszúrná, hogy olyan póló van rajtam, az kész csoda lenne 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!