Lenne értelme újra felkeresni ezek után?
Volt egy nő barátom akivel megszakítottam a kapcsolatot mert szerelmes voltam belé. Ezt nem tudta csak mondtam, hogy ne találkozzunk. Mostanra elmúlt ez az érzésem irányába de nem tudom felkeressem-e.
Tudom,ez egy végtelenül önző dolog volt tőlem,de tudtam ha elmondom az okot akkor egy jövőbeli barátságon alapuló kapcsolat sem lehet közöttünk.
Nincs. Amint, újra elkezdtek beszélgetni és talizni, újra előjönnek belőled az érzések. Ha mégse, akkor majd, akkor amikor közli megismerkedett egy pasival és szerelmes belé. Te meg akkor azt fogod érezni, hogy miért nem mondtam el neki, azt hogy szerelmes vagyok belé.
Hasonló helyzetben voltam, csak én elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ő meg nem akart kapcsolatot és mondta nem akar többet látni már.
Tudtam, hogy nem lehetett volna semmi ezért nem mondtam el neki.
Most viszont úgy érzem kitisztult a fejem, csak azt nem tudom hogy venne a felkeresést, nem tudom hogy haragdott e amiért csak úgy kiléptem az életéből es ha igen haragszik e még.
Nagyon jó viszonyban voltunk....
Ha elmúlt az érzésed iránta, akkor minek akarod felkeresni?
Azóta gondolom lett családod, stb. Vele is változhatott sokminden. Meg hány éve volt már ez?
Ez egy másfél éves történet.
Én hiszek a ffi nő barátságban,talán ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!