Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lenne értelme újra felkeresni...

Lenne értelme újra felkeresni ezek után?

Figyelt kérdés

Volt egy nő barátom akivel megszakítottam a kapcsolatot mert szerelmes voltam belé. Ezt nem tudta csak mondtam, hogy ne találkozzunk. Mostanra elmúlt ez az érzésem irányába de nem tudom felkeressem-e.

Tudom,ez egy végtelenül önző dolog volt tőlem,de tudtam ha elmondom az okot akkor egy jövőbeli barátságon alapuló kapcsolat sem lehet közöttünk.

aug. 31. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lenne.
aug. 31. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Amint, újra elkezdtek beszélgetni és talizni, újra előjönnek belőled az érzések. Ha mégse, akkor majd, akkor amikor közli megismerkedett egy pasival és szerelmes belé. Te meg akkor azt fogod érezni, hogy miért nem mondtam el neki, azt hogy szerelmes vagyok belé.

Hasonló helyzetben voltam, csak én elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ő meg nem akart kapcsolatot és mondta nem akar többet látni már.

aug. 31. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod hogy nem lehetett volna több? El kellett volna monani az igazat.
aug. 31. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
A szerelem bevallása csak akkor szokott jól elsülni ha mind két fél azonosan érez. Azt, hogy itt milyen volt a viszony a lány felől sajna nem tudjuk meg mondani. De azt, ahogy már leírták előttem tény, hogy az érzések előjöhetnek újból ha tényleg olyan erősek. Szóval bárhogy döntesz azt tudd, hogy ha el is mondanád neki, akkor magadon biztos könnyítesz vele, de hogy ő erre hogyan fog reagálni, azt csak utólag tudod majd meg. Én csak akkor kezdenék ezzel az egésszel még valamit a helyedben, hogy ha úgy érzed, hogy életed végére meg bánnád ha nem tettél volna semmit.
aug. 31. 21:52
 5/8 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy nem lehetett volna semmi ezért nem mondtam el neki.

Most viszont úgy érzem kitisztult a fejem, csak azt nem tudom hogy venne a felkeresést, nem tudom hogy haragdott e amiért csak úgy kiléptem az életéből es ha igen haragszik e még.

Nagyon jó viszonyban voltunk....

aug. 31. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lenne, az érzések újra feljönnének részedről
aug. 31. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha elmúlt az érzésed iránta, akkor minek akarod felkeresni?

Azóta gondolom lett családod, stb. Vele is változhatott sokminden. Meg hány éve volt már ez?

aug. 31. 22:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez egy másfél éves történet.

Én hiszek a ffi nő barátságban,talán ezért

aug. 31. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!