Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet/történhetett az...

Mi lehet/történhetett az egyik barátommal, miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés
Tegnap még beszélgettünk, semmi baj nem volt, minden rendben volt. Viszont, így este felé, felszívódott, de nagyon. Én kicsit aggódom miatta, hogy mi lehet vele, nem nagyon válaszol sehol. Elment kutyát sétáltatni, és azóta semmi hír felőle. Semmire se válaszol, és még veszekedni se veszekedtünk semmin. Mindig nagyon jókat beszélgettünk, nagyon tartalmas beszélgetéseink voltak.
aug. 31. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Tegnap óta én is eltűntem a világ számára. Telodetoxban vagyok.
aug. 31. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Manapság már soha nem lehet biztosra menni senkinél, a semmiért is ghostingolják az embert. De az is lehet történt vele valami jó vagy rossz, azért marad távol. Ha pár nap múlva se jelentkezik, inkább majd akkor aggódj. Meg ha valóban jóban vagytok, utólag úgyis elmondja mi történt.
aug. 31. 22:06
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom, de fura.

Egyáltalán nem az jellemző rá, hogy csak úgy szó nélkül eltűnik. Minden nap beszélgettünk.

szept. 1. 17:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Semmi reakció továbbra se felőle.
szept. 3. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Leadta a telefonját az iskolában. Most már kötelező leadni.
szept. 4. 11:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Pedig éjszaka elérhető volt mindenhol.
szept. 4. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tanítás után visszaadják a telefonokat a diákoknak, ezért éjszaka már náluk van a telefon.
szept. 4. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Pedig így már eléggé egyértelmű a helyzet. Ha éjszaka elérhető volt mindenhol, de csak neked direkt nem válaszol már semmire, akkor ghosting áldozatává váltál. Nem kell hozzá összeveszni, simán megteszik mostanra apróságokért, vagy akár ok nélkül is. Vagy olyan okból ami tőled független. Az se számít milyen viszonyba voltatok. Manapság van aki párkapcsolatot is simán ghostinggal zár le.
szept. 4. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Már nem érdekes a téma, az eddigi válaszokat köszönöm szépen!

Rájöttem, csak ki lettem használva. Meg ugye, "nincs ló, jó a szamár is" - Én voltam a szamár...

szept. 8. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!