Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon mi történhetett?

Vajon mi történhetett?

Figyelt kérdés

Kb szeptember óta volt a neten egy "haverom". Snapchaten írtam vele, eleinte minden nap, szinte már azt vártam hogy hagyjon. Utána egyre kevesebbet írtunk, volt olyan hogy egy hétig el sem olvasta az üzenetemet. Múltkor irt hogy "szia", én ra kb 2 napra visszaírtam hogy "szia, mizu?" most az előbb beléptem snapchatre, megnézni hogy írt-e, és látom hogy kitörölt. De tényleg nagyon "jó barátok" voltunk, mindent megosztottunk egymással.

Mi történhetett?

itt sírok.

2021. dec. 13. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Fel kellene nőni.
2021. dec. 13. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha annyira sírnál miatta, akkor nem annyi lenne számára a mondanivalód, hogy szia, mizu. Ez nem barátság, ez nulla.
2021. dec. 13. 19:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Be jelöljem újra?
2021. dec. 13. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Ezt most mi mondjuk meg neked, mit csinálj?
2021. dec. 13. 19:18
 5/9 A kérdező kommentje:
segítsetek.
2021. dec. 13. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mért jelölnéd be újra, ha kitörölt? Kidobnak az ajtón, bemászol az ablakon? Nem kellesz neki. Neked se ő. Ha kellenétek egymásnak, nem fajult volna a kapcsolatotok idáig.
2021. dec. 13. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne jelöld be. Az ismerősöd azért törölt le, mert nem látta úgy, hogy ebből szorosabb kapcsolat lenne.

Más az ha valakivel anno jóban voltál, de más utakra vitt az élet és kevesebbet kommunikáltok, de meghagyjátok egymásnak a lehetőséget, hogy néha 1-2 szót váltsatok.

De ez nem az a szituáció. Nem lettetek jó barátok. Elkezdtetek ismerkedni és fokozatosan szűnt meg köztetek a kommunikáció, tehát nem alakult ki egy barátság.

Ha bejelölöd, annyit fog csak érezni, hogy nem veszed a lapot s ragaszkodsz egy kapcsolathoz, aminek nincs jövője. Egy baráti kapcsolat úgy alakul ki, ha mindkét fél akarja,mert máskülönben csak egy egyoldalú valami lesz, ahol te lesz a teher az ő vállán.

2021. dec. 13. 19:29
 8/9 A kérdező kommentje:
bejeloltem kamu snapen
2021. dec. 14. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Minek? És miből gondolod, hogy visszajelöl?
2021. dec. 14. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!