Mi történhetett közöttünk?
Az eddigi legjobb barátnőm kerül engem... most volt nyaralni és hát mindig beszélgetünk egymással,szinte mindent megtudunk beszélni annyira közel álltunk egymáshoz,viszont mostanában már ha megkérdezem tőle hogy elmegyünk e valahova olyanokat talál ki hogy neki most kikell takarítani a kerti kistavat. Aztán ugye azthittem hogy nagyon ragaszkodom ezért kb egy 2-3hétig csak egyszer egyszer beszéltünk és nem is nagyon érdekelte hogy nem keresem aztán most már csak egyszerűen kinyom ha beszélni akarunk nem érdekli hogy mi van velem és hát én még próbáltam megmenteni a barátságunkat ezért elhívtam hogy mennyünk el sétálni aztán egész végig telefonozott és a sulis barátnőivel irogatott nem figyelt rám nem is érdekelte hogy én is ott vagyok...🙁 Ha valakivel volt már hasonló helyzetben ő mihez kezdett? Vagy próbálkozzak vele vagy már felesleges mert nem akar a barátom lenni?
(Az írásomat légyszi ne nézzétek mert a telóm nem a legjobb troll kommentetek légyszi ne adjatok)
Én hanyagolnám ezek után, egyértelműen neki nincs szüksége erre a barátságra. De azért rákérdeznék előtte, hogy így van-e.
Sajnos én is így veszítettem el a legjobb barátomat, néhány hét alatt. Ez van, túl kell lépni rajta, útjaitok elváltak.
A barátok megtisztelik egymást azzal,hogyha valami bajuk van a másikkal akkor azt nem tartják magukban.
Kérdezd meg tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!