Most mi történhetett?
Figyelt kérdés
Egy sráccal nagyon jóba lettem az utóbbi időben, és bevallom hogy nagyon megtetszett nekem. Hát túl sokszor írt nekem szívet meg ilyen szerelmes dolgokat hogy: "nagyon szeretlek, bárcsak látnálak"
Aztán megkérdeztem tőle, hogy bejövök-e neki? Azt mondta hogy igen, nagyon is.
Aztán írni akartam neki, de nem küldi el a messenger az üzit, és azt írja ki, hogy: "ez a személy jelenleg nem elérhető" magyarul letiltott.
Most mi történhetett? :O Nem értem
2017. júl. 2. 21:38
1/8 anonim válasza:
Lehet csak szívatott! 😔
Vagy felfüggesztette a profilját.
2/8 anonim válasza:
Személyesen ismerted a srácot? Vagy neten keresztül?
3/8 A kérdező kommentje:
Neten keresztül, és sztem ez a baj :(
2017. júl. 2. 22:09
4/8 anonim válasza:
Nem kamu profil?
Tudsz mutatni egy képet?
5/8 anonim válasza:
Neten nem érdemes próbálkozni, mert javarészük vagy inaktiv (gondolok itt a társkeresőoldalakra) vagy nyomorék. Ezek szerint csak szivatott. Emiatt ne szomorkodj.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy mi legyen. Instán ráírtam hogy mi a baja. Látta de nem ír.
2017. júl. 2. 22:37
7/8 anonim válasza:
Lehet közben talált mást vagy csak szivatott. Ne stresszeld magad, ez már úgy sem ír :/
8/8 A kérdező kommentje:
Igazad lehet :(
2017. júl. 3. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!