Miért van az, hogy akármennyire is szeretnék másokkal beszélgetni, egyszerűen nem megy?
Igen, ez a baj, amiket leírsz, az a gátlás.
Nagyon régen ilyen voltam én is, mivel teljesen mással foglalkoztam beszélgetés közben, nem volt időm, agyam, értelmes beszélgetést lefolytatni senkivel.
Mert: mit gondolhat rólam, nem mondok e hülyeséget, hogy nézek ki, jaj mi lesz, jujujujjjj, jajajajajjjj.
Légy laza, meg van a lesz.rom tabletta, azt használd, ne törődj senkivel.
Aki miatt meg gátlásos vagy, azt verd p.fán helyettem is.
Helyeezd át a fókuszt.
A másikat nezd csak.
Az erdekeljen.
Milyen a haja miert hova akar menni mi a terve célja hol lakik miert ott mit sportol azt hol es miert mennyire kemény faraszto hogy osztja be miert beteg vagy mit eszik mit hogy csinál kivel jár lakik él mit akar xolgozni.
Ha a másikra rakod a fokuszt es nem arra hogy te mit mondasz hogy mondod milyen vagy milyen nem, akkor magatol fog jönni.
Kezdetben beszelgess a maciddal hogy nem zavar pl 35 fokban a szőr? Es valaszolj helyette es csak rola legyen szó.
Fokuszáthelyezést gyakorold magadrol másokra.
csak gyakorlás kérdése
hello szia
mizus veled? hog telt a napod?
"antiszociális vagyok, mellette eléggé félek mások véleményétől, tekintetétől is"
Nem! 16 éves vagy! Ilyenek a 16 évesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!