Hogyan kezeljem ezt a barátságot?
Nappali kórházba járok és ott összebarátkoztam egy betegtársammal (pszichiátria). Volt néhány program, sokat beszélgettünk, szóba került mi legyen kórház után a kapcsolattartással, azt mondja online legyen, ugyanis nem velem van a baj, ez az ő lustaságáról szól, mert ő egész nap alszik tévézik, és a kórházban azért beszélget velem, mert rengeteg idő van, gyorsabban telik úgy az idő. Ismerősök szerint amíg kórházban vagyok, hívjam el pár helyre ha nem megy akkor ejtsem a dolgot. Eddig mindenbe bele ment, mondván sok ideje van.
Arra gondoltam megmondom Neki, hogy azért szeretnék vele programokat csinálni hogy hamarabb elrepüljön az idő a kórházban. De nekem bizonytalannak tűnt mert az is szóba került hogy rábízzuk az időre a dolgot, stb, szóval a helyemben mit tennétek? Nekem nagyon lelkesnek tűnik a kommunikációja
Nem is kell várni csodákra. Az elet normál esetben zajlik magátol is.
Ezek a megbeszélt betervezett kilogisztikázott szervezett dolgok ezek erőltetések csak.
Amik jonnek maguktol hirtelen otletbol meg pont akkor mindkettőtöknek jol esne azokbol lesznek az igazi élmények is.
És pont amolyan otthon ülőbb vagy zártabb egyéniségekkel pont nem jok a eroltetett dolgok. Pont azokkal kell még jobban ráérezni arra mikor milyen apsstban van es azt "elcsípni".
Pl pont éhes erre kitalálod hogy tudaz vmi tök jo teraszos zenés helyet ahol tök jo a kaja. Menjunk?
Kb ilyenek.
Ezert se kell eroltetni.
Ott helyben a korhazban is van annyi minden.
Lattam hogy vannak csoportos tornák is, simán melléjuk lehetne állni is!, vagy "bevenni a korházat" egy rakat zegzuga emelete pincéje, "titkos lépcsője"van kész felfedezni valo "kastély" is, aztán a mento helikopter leszállo pálya, meg a dokik ápolók dohányzós gyulekező helye ahol mennek az infók, vagy kistemplom is kápolna vagy mi az, a takaritók külön egység azok aztan meg beszélnek mindenről is.., aztán kiprobálhattok kerekesszéket is vagy ágyat is, automatákat is, segithettek időseken nyomni a liftet vagy liftezgetni, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!