Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akinek van kb 1000 ismerőse a...

Akinek van kb 1000 ismerőse a facebookon, abból tényleg ismeri majdnem mindet?

Figyelt kérdés
aug. 21. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Esetleg látta egyszer.Nálunk is a gyárban az egyik nő mindenkit bejelöl akit már látott ottbent,idióta.
aug. 21. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
Nem. És mondok neked még durvábbat: egyik ügyfelemet sem ismerem személyesen, mégis megélek belőlük! Na, erre varrj gombot!
aug. 21. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Max 100-at nem ismerek 1050-ből
aug. 21. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is 550 ismerősöm van, jó a ha a harmadát ismerem, iskolákból, munkából.
aug. 21. 21:24
 5/9 anonim ***** válasza:
De akkor áruld már el, 4-es, akkor minek ismerősök? Ezt sose értettem! Amit én kiteszek magamról, azt nem fű-fa-virágnak szánom, és a legkevésbé se vagyok kíváncsi idegenek magánéletére.
aug. 21. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 700 ismerősöm van, sportok, iskolák, kollégium, vezetés, de leginkább egyetem, workshop-ok, konferenciák és gyakorlatok miatt. Illetve két tanár is van a szűk rokonságban, akik munkatársai közül szintén sokan bejelöltek (abban a suliban nincs nagy fluktuáció, és igazából a tanárok nagyja akkor is ott tanított, amikor én is odajártam). Meg egyetemen is eléggé bent voltam/vagyok a belsőbb körökben.

Totális idegen nincs köztük, ahogy olyan sem, akit egyszer láttam, aztán már jelöltem is volna.

aug. 21. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
És ha kétszer láttad, akkor már érdekel?
aug. 21. 22:25
 8/9 anonim válasza:
Egyet sem ismer belőle. Akit ismerni akarsz, azzal személyesen tartod a kapcsolatot. Ez mind csak kirakat. 🙃🙂
aug. 21. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezek általában valami szervező emberek, pl kultúrális programokat, játszóházat, ikolában tanít egy szekérderéknyi diákot, vagy zenészek, szolgáltatók pl fodrászok, körmösök, stb hasonlók.

Bejelöli boldog-boldogtalan, és mivel anyagilag megéri neki, vissza is jelöl.

És ja, kb annyira ismeri, hogy "Csókolom Andika, kocka francia köröm megint?" de ennyi elég is, mert Andika a következő óra harminc percet végig hablatyolja, és úgy érzi a végére, hogy jó barátnők.

aug. 22. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!