Akinek van kb 1000 ismerőse a facebookon, abból tényleg ismeri majdnem mindet?
Nekem kb. 700 ismerősöm van, sportok, iskolák, kollégium, vezetés, de leginkább egyetem, workshop-ok, konferenciák és gyakorlatok miatt. Illetve két tanár is van a szűk rokonságban, akik munkatársai közül szintén sokan bejelöltek (abban a suliban nincs nagy fluktuáció, és igazából a tanárok nagyja akkor is ott tanított, amikor én is odajártam). Meg egyetemen is eléggé bent voltam/vagyok a belsőbb körökben.
Totális idegen nincs köztük, ahogy olyan sem, akit egyszer láttam, aztán már jelöltem is volna.
Ezek általában valami szervező emberek, pl kultúrális programokat, játszóházat, ikolában tanít egy szekérderéknyi diákot, vagy zenészek, szolgáltatók pl fodrászok, körmösök, stb hasonlók.
Bejelöli boldog-boldogtalan, és mivel anyagilag megéri neki, vissza is jelöl.
És ja, kb annyira ismeri, hogy "Csókolom Andika, kocka francia köröm megint?" de ennyi elég is, mert Andika a következő óra harminc percet végig hablatyolja, és úgy érzi a végére, hogy jó barátnők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!