Akinek Facebookon több mint 4000ezer ismerőse van az a valóéletben is ismeri a 4000embert vagy többet?
Tuti hogy nem, csak belemagyarázza. Nekem is van olyan ismerősöm, akinek 5000 ismerőse van és nem enged neki többet jelölni... 😅
Egyszer látta és már bejelöli. Nekem ez nem pálya.. 😃
Én pl kapok kérést hogy fogadjam el ismerősnek - soha életemben nem láttam, soha nem beszéltem vele még telefonon sem, jó eséllyel soha nem vásároltam tőle és én se tőle semmit, de még a boltban sem találkozhattunk. De bejelöl, és még íe is mellé, hogy lécci jelölj be.
Na ennyit az emberekről, akiknek sok "ismerős"-ük van.
Most direkt megnéztem, hogy hány ismerősöm van, mert én szigorúan csak azokat veszem fel, akiket személyesen ismerek.
31 ismerősöm van. Több embert is ismerek, pl. kollégákat, szomszédságot és még pár rokont, de minek legyen "ismerősöm", ha a kollégákat/szomszédokat nem akarom, hogy lássák a magánéletem, a rokonokkal meg húsz éve nem találkoztam, nem is beszélünk, szóval...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!