A valóéletben létezhetnek olyan emberek, mint Sheldon Cooper? Ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 21:11
1/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem lehetetlen, hisz (ha jól tudom) Sheldon autista, és ez a betegség igen gyakori, így biztos lehet telálni valaki hasonlót.
2/9 anonim válasza:
Nőben ismerek egyet, az Isten mentsen meg tőle.
4/9 Metionin válasza:
Én egy srácot ismertem, nem olyan hardcore mint a Sheldon, de hasonló. Aspergeres bár én is az vagyok de csak tizedannyira idegesítő :D kolistársam volt a srác, előszeretettel kereste a társaságomat, bár fél óra után általában kiraktam a szobából, mert bármiről is kezdett el dumálni, a végén mindig a szavak gyökeinél lyukadt ki. Bár egyszer volt egy jó pillanatunk, én épp túltöltve gubbasztottam a szekrényben, ő meg csak úgy bejött (mindig akkor jött be, amikor az ember legkevésbé várta volna). Mondtam neki, hogy most nem akarok beszélgetni, itt fogok ülni a szekrényben. Erre a srác beült mellém a szekrénybe és ott maradt míg a szobatársam haza nem ért de meglepő módon képes volt csendben maradni. Haláli volt a szobatársam arca, amikor felkattintotta a villanyt, mi meg ott ültünk a szekrényben :D
5/9 anonim válasza:
Autista vagyok én is és még néhány barátom.
Nekem 100 alatti az IQ-m, van okos autista barátom, azért nyilván nem olyan zsenik, mint Sheldon. :D
(Amúgy a Young Sheldon sorozat szinte szólhatna rólam is, csak nő vagyok és európai....)
6/9 anonim válasza:
Igen. Még irritálóbb, mint a karakter.
7/9 anonim válasza:
Seldon a legszélsőségesebb megnyilvánulásokból összerakott karakter, ezért így egyben nem, de néhány részlet jellemző az enyhébb autistákra, aspengeresekre, egyébb érzelmi, szociális zavarokkal rendelkező emberekre.
8/9 anonim válasza:
Mi az isten lepontoznivaló volt a válaszomban?
7
Rám például a karakterből egy az egyben jellemző volt néhány dolog, amikor én is ennyi idős voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!