Ezt hogyan adagoljam szépen, lassan le neki, úgy hogy ne legyek durva?
Ötletem sincs, hogy hogyan mondjam el neki. Itt írom, hogy mit: ma megint elkezdtem beszélni egy sráccal, akit hívhattam a legjobb barátomnak, aztán a semmiből lelépett, most pedig újra az elején vagyunk - vagyis eddig úgy tűnik.
Az a baj, hogy fogta és ott hagyott, nekem pedig nem volt más barátom és azóta folyton egyedül érzem magam, senkiben sem tudok bízni. Nekem a gyökérségei után is hiányzott…
Itt ezt szépen leírtam, na de az Ő szemébe nem merném mondani. Hogyan tudnám elmondani máshogy, anélkül hogy ne jöjjön rám a sírás és csak hogy óvatosan mutassak a probléma felé?
Lelépett a semmiből. Máskor is lelép, nehogy azt hidd, hogy nem teszi meg. Rámennek az éveid. Kell ez Neked?
Egyszerűen mondd neki azt, hogy már nem tudsz megbízni benne (erre ő bizonyára fűt-fát megígér, de ne higgy neki!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!