Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt hogyan adagoljam szépen,...

Ezt hogyan adagoljam szépen, lassan le neki, úgy hogy ne legyek durva?

Figyelt kérdés

Ötletem sincs, hogy hogyan mondjam el neki. Itt írom, hogy mit: ma megint elkezdtem beszélni egy sráccal, akit hívhattam a legjobb barátomnak, aztán a semmiből lelépett, most pedig újra az elején vagyunk - vagyis eddig úgy tűnik.

Az a baj, hogy fogta és ott hagyott, nekem pedig nem volt más barátom és azóta folyton egyedül érzem magam, senkiben sem tudok bízni. Nekem a gyökérségei után is hiányzott…

Itt ezt szépen leírtam, na de az Ő szemébe nem merném mondani. Hogyan tudnám elmondani máshogy, anélkül hogy ne jöjjön rám a sírás és csak hogy óvatosan mutassak a probléma felé?

aug. 18. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lelépett a semmiből. Máskor is lelép, nehogy azt hidd, hogy nem teszi meg. Rámennek az éveid. Kell ez Neked?

Egyszerűen mondd neki azt, hogy már nem tudsz megbízni benne (erre ő bizonyára fűt-fát megígér, de ne higgy neki!).

aug. 18. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Bakker a barátság nem arrol szol hogy kötelező állandoan jelentkezni mint vmi munkahelyen. Megesik hogy épp vki más élethelyzetben van eltávolodik aztán visszatalál mikor hogyan alakul az élet.
aug. 19. 07:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyoker vagy de kedvellek
aug. 19. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!