Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Snapchaten be lehet valakit...

Snapchaten be lehet valakit korlátozni?

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal... Minden nagyon jól ment.. Majd egyik pillanatról a másikra nem írt vissza... Le nem vagyok tiltva, mert a keresőbe rá tudok keresni (elvileg ha le lennék tilva, akkor nem tudnék) Tényleg semmi rosszat nem írtam neki, se semmi olyan. Csak tényleg fura nekem, hogy előtte folyamatosan írt... Most meg hirtelen semmi... Lehetséges csak be vagyok neki korlátozva vagy valami, ha lehet ilyet...

aug. 16. 17:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat hogy el eleget magadat rejteni? Az honnan venném észre ha erről lenne szó
aug. 16. 18:44
 12/17 anonim ***** válasza:
11 micsoda? Semmit nem értek ebből
aug. 16. 18:46
 13/17 A kérdező kommentje:

Most beszélgettünk 1 órával ezelőtt... Teljesen hirtelen tűnt el...

Az nem letiltás ha a bitmoji melletti neve alatt nincsen település név?

aug. 16. 18:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Olyat olvastam hogy elvileg el lehet magadat rejteni
aug. 16. 18:53
 15/17 anonim ***** válasza:
13 nem. Ki van kapcsolva a helymeghatározása. Nekem sincs bekapcsolva, senkire nem tartozik, hol vagyok. Lehet neki csak úgy van bekapcsolva, hogy akkor legyen látható, ha be van lépve a fiókba. De 1 órás eltűnést még ne lihegj túl. Azt hittem legalább 1 hete eltűnt az írásod alapján. 1 óra alatt simán elmehetett fürdeni, hajat mosni, kutyát sétáltatni, főzni bármi.
aug. 16. 18:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Azt honnan tudom meg ha eltávolított a barátai közül?
aug. 16. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Van jobb oldalt a neve mellett egy "X" jel
aug. 16. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!