Szerintetek mit szeretne? Vagy ez a snapchaten mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy sràc aki rendszeresen küld privàtba ilyen èrtelmetlen snap-eket, de nem tudom, h mindenkinek elküldi e vagy csak nekem? De ha csak nekem, akkor mit szerethetne? Hogy vissza küldjek valami randon dolgot es streakeljünk, vagy csak elküldni mert mièrt ne? Mindig megnèzem az ilyeneket de sose tudom mit kell rà reagàlni ès ez így elèggè kellemetlen. Valaki aki màr règóta snapezik segítsen2021. máj. 13. 23:15
1/2 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek elküldi. Lehet streakelni akar, de ha privátba küldi az úgy nem fog menni:'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!