Snapchaten be lehet valakit korlátozni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal... Minden nagyon jól ment.. Majd egyik pillanatról a másikra nem írt vissza... Le nem vagyok tiltva, mert a keresőbe rá tudok keresni (elvileg ha le lennék tilva, akkor nem tudnék) Tényleg semmi rosszat nem írtam neki, se semmi olyan. Csak tényleg fura nekem, hogy előtte folyamatosan írt... Most meg hirtelen semmi... Lehetséges csak be vagyok neki korlátozva vagy valami, ha lehet ilyet...aug. 16. 17:47
1/17 anonim válasza:
Szerintem ilyet nem lehet, csak nem nyitja meg az üzenetet.
2/17 A kérdező kommentje:
Vagy milyen más lehetőségek vannak? Esetleg szimplán nem nyitná meg a beszélgetést?
aug. 16. 17:53
3/17 anonim válasza:
Igen, vagy ha nem irsz ujra, akkor “archival” es nem vagy a tobbiek kozott, csak ha peldaul irsz vagy kuldesz valamit jelenik meg ujra.
5/17 A kérdező kommentje:
Tehát ha újra írók neki akkor újra legfelül leszek a személyek között akikkel beszél?
aug. 16. 17:59
6/17 A kérdező kommentje:
Ez az ARCHIVALAS mit takar? Erről nem hallottam még
aug. 16. 17:59
8/17 anonim válasza:
Ha annyit látsz, hogy "delivered", nem pedig, hogy "seen". Akkor csak nem nézte meg.
9/17 A kérdező kommentje:
Delivered van... Tudom, hogy nem nézte meg... Csak olyan érdekes, hogy hirtelen eltűnt... Folyamatosan beszéltünk majd egyik pillanatról a másikra nem nézte meg amit írtam... Mint ha instagrammon bekapcsolta volna a korlátozást
aug. 16. 18:34
10/17 anonim válasza:
Ez nem korlátozás. Lehet napok óta nem nézett rá és mindenkit ignoral, nemcsak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!