Miért csapott be azzal, hogy introvertáltnak adta ki magát és miért lett baja azzal, hogy introvertált vagyok?
Talán mindig is extrovertált volt,csak ahogy írtad, nem volt kivel szórakozni járnia. Valamilyen esemény vagy eseménysorozat miatt ellustult a kapcsolatait illetően, vagy egyszerűen csak volt egy ilyen befelé figyelősebb korszaka valamiért.
Megértem, hogy ez rosszul esik neked, mert sok időt-energiát belefektettél, de ha ennyire megváltozott a barátnőd, vagy barátod, akkor nem jobban jártok mind a ketten, ha most lezárt, mintha még hosszasan erőltettek egy olyan barátságot, amiben te sem tudsz teljesen önmagad lenni? Hiszen írtad, hogy a határaidat feszegette, ez biztosan nem volt jó érzés.
Kárba azért nem ment szerintem az a másfél év, biztosan voltak jó élményeitek is. Lezárult, ennyi.
Pont egy ilyennel barátkoztam nem rég. Minden nap bulika nagy társasággal, pia, haverkodik mindenkivel. Egy napot nem bír ki egyedül/otthon. Na de ő introvertált!!! Biztos benne, hogy az.. 🙄
Nem tudom miért vallják magukat intronak, talán nem tudják mit jelent.
Szerintem nem kellene egy ember mellett leragadnod. Ismerkedj másokkal is.
Mindegy minek mondják magukat, látod hogy milyenek és ha nem tetszik akkor ne folytasd velük az ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!