Van itt olyan akinek segíthetek?
Figyelt kérdés
Ha bármilyen lelki gondod van, és úgy érzed, anonim könnyebb lenne kibeszélni, CSupán Annyit Kell tenned, hogy rám írsz itt vagy Discordon Bármikor. Fiúknak és lányoknAk is egyaRánt szívesen segítek, de fontosnAk tarTom kiemelni, hogy nem vagyok pszichológus, csupán szeretek az embereken segíteni, beszélgetni, meghallgatni őket. Írjatok bátran!aug. 11. 20:45
1/10 anonim válasza:
Pénzt küldesz?
aug. 11. 20:49
2/10 anonim válasza:
Hehe. Ugyanilyen vagyok mint te 😂vagyis hasonlítasz rám Én gyermekpszichológus szeretnék lenni a jovoben. 19L
aug. 11. 20:49
3/10 anonim válasza:
Ne.
aug. 11. 21:29
4/10 anonim válasza:
Ha ez így tényleg ennyiről szól, akkor le a kalappal. Én szenvedek lelkileg, de mivel nem hiszek a kibeszélésben, nem írok. Attól, hogy kiadom egy problémámat, az attól még probléma marad, nem vagyok vele előrébb.
F/32
aug. 11. 23:59
5/10 anonim válasza:
Ha gondolod írj, de szólok:sok a baj.
aug. 12. 04:09
6/10 anonim válasza:
Felesleges lenne elfoglalnom az egész életedet.
aug. 12. 04:57
7/10 anonim válasza:
Az írás képedből azt látom, hogy nem lennénk egy színvonalon. A random shift nem jönne be :D
aug. 12. 08:22
8/10 anonim válasza:
Írd meg ki vagy mi vagy és beszélhetünk
aug. 12. 19:11
9/10 anonim válasza:
mOsT nEm alkAlmaS, dE esTe RáéRek.
aug. 13. 10:57
10/10 anonim válasza:
Aggyápézt
aug. 13. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!