Hogyan barátkozhatnék össze a volt főnököm lányával?
Figyelt kérdés
Nagyon sok bennünk a közös, ugyanaz a stílus, ugyanaz a szókimondó beszédstílus, ugyanúgy szeretett szoliba járni, zene téren is ugyanazt szerette, hasonlóan fiatalosan, színesen öltözködött mint én pedig 40 éves volt én meg 20 vagyok. Nem volt gyereke, csak egy nála több mint 10 évvel fiatalabb pasija., Volt hogy megölelt, sokat beszélgettünk, mert ő dolgozott az anyja mellett, kis főnök volt. Ráadásul lehet lényegtelen de érdekes, hogy ugyanazt a cigit szívta amit én is szoktam. Igazából csak a korkülönbség volt köztünk, ugy viselkedett mint egy velem egyidős, fiatalosabb volt az érdeklődése. Szlengeket használt mint én, pl azt hogy pacek. Komoly hogy 40 évesen ilyen. Mivel nekem nincsenek barátaim mert nem annyira kedvelnek és értenek meg a kortársaim, ugy döntöttem, hogy felveszem vele a kapcsolatot, De sajnos neki nincsen facebookja se instája, telefonszámát nem tudom. Egyedül a munka hely számát tudom meg az anyjáét. Mit csináljak? Már 1 éve elmentem onnan de nagyon szeretnék vele meginni egy kávét közben jót elbeszélgetni. Hogyan vehetném fel vele a kapcsolatot? Az anyja egy házsártos fönök volt, a lányával se volt jóba.aug. 11. 14:30
1/2 A kérdező kommentje:
valahogy a korosztályommal nem érzem olyan jó magam mint vele éreztem.
aug. 11. 14:33
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon jo lenne ha barátok lehetnénk.
aug. 11. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!