Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan baratkozhatnek utcan...

Hogyan baratkozhatnek utcan vagy boltokban emberekkel?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam es lattam olyan embereket, tarsasagokat, akikhez szivesen csatlakoztam volna, de szorongo ember vagyok es nem tudom mit tehetnek. Akar randira hivni egy lanyt.

2023. ápr. 16. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Nem a hely, a helyzet számít. Ha szorongva csinálod azt egyből leveszik az emberek a hanglejtésből, testbeszédből és az "ijesztő/dilis" kategóriába kerülsz azonnal; még ha a legmenőbb dumát nyomod is.
2023. ápr. 16. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Azért, mert te szívesen csatlakoznál, nem biztos, hogy bevennének.

Reálisan ezt le tudod játszani fejben? Ők azért jó társaság, mert régóta ismerik egymást, van bizalmuk egymás felé, kialakult vicceik, szokásaik. Az nem reális, hogy odateszünk egy plusz embert, és minden ugyanúgy megy tovább.

2023. ápr. 16. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
keress magadnak valami hobbit vagy járj el ilyen ismerkedős programokra, az utcán/boltban hozzácsapódsz valami társasághoz maximum akkor működik, ha szombat este van és már senki sem túl józan...
2023. ápr. 16. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mégis hogy képzeled? A boltban megszólítasz valakit a mirelit pizzák fölött, leszólítod, és örök barátok lesztek? Egyáltalán mit tervezel neki mondani? Hogy szép az idő? Vagy hogy lesztek-e barátok? Ez utoljára az oviban működött így.

Társaságba sem úgy kerül be az ember, hogy a buszon odacsapódik valakikhez, hogy "Sziasztok, Béla vagyok", és máris közéjük tartozik. Ilyen egyszerűen nem létezik. Legfeljebb úgy, ahogy előttem írták, ha már egyikőtök sem józan, akkor egy pár órát esetleg el lehet lenni együtt, de szerintem te nem erre vágysz.

Járj emberek közé, suliba, edzeni, dolgozni, akármi, és akkor majd kialakul.

2023. ápr. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!