Ez mennyire normális az én részemről?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm van egy cuki öccse úgy megöletném, de nem hagyja. Olyan mint ha rokonom lenne úgy kedvelem. Ez beteges? Vagy miért akarom ennyire megölelgetni? Olyan kis cuki 22/Laug. 1. 14:55
11/16 anonim válasza:
Hát én 11 évesen már ölelgettem a csini nagy lányokat, amikor csak lehetett.
:)
De azt én is utáltam, ha egy nekem nem tetsző molesztált.
12/16 A kérdező kommentje:
Ez egy kicsit így perverz valamit félre értettél. Van köztünk tíz év gyerekre nem bukok. Csak nekem cuki 22 éves lány vagyok 🙂 nem szexuálisan vonz csak cukinak tartom.
aug. 2. 08:52
13/16 anonim válasza:
Akkor h érthetőbb legyen:
De azt én is utáltam, ha egy nekem nem tetsző "molesztált".
Nem úgy értettem, h valóban molesztálod.
14/16 A kérdező kommentje:
Pedig molesztálnám :3
aug. 12. 10:12
15/16 anonim válasza:
Az utolsó kommentedig még normális volt a szitu.
Sok ilyen esetben azért ölelne meg valaki valakit mert annyira aranyosnak tartja. Olyan az agynak, ugyan az megy végbe benne mintha egy kiskutyát akarnál meg ölelni.
A molesztálásra visszatérve. Vagy nem tudod a szó jelentését és tévesen használod, vagy kamuztál mikor az előző válaszodban azt írtad hogy "nem szexuálisan vonz" a lényeg hogy vagy ne használd ezt a szót, vagy tanuld meg a használatát normálisan vagy kerüld a gyerekeket.
16/16 A kérdező kommentje:
Akkor úgy ölelgetném,elnézést de igazad van.
aug. 26. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!