Nem szeretek élőben találkozni a barátaimmal, miért lehet ez?
Nem az van, hogy nem igazi barátok. Szeretem őket, rengeteget beszélünk neten is, de amikor találkozásra kerül sor nem lesz kedvem hozzá. Nem azért mert rossz velük. Jó velük. Csak egyszerűen bármennyire is kedvelek valakit, én egyedül érzem a legjobban magamat. Tehernek élem meg, ha emberek közé kell mennem, ha el kell készülnöm.
Lehet ehhez hozzátett az, hogy covid óta home officeban dolgozok.
Az a kérdés, hogy COVID előtt is így érezted e magad emberek közt. Ha igen akkor szerintem alapból csak introvertáltabb vagy. Ha nem akkor lehet ennek ez az oka, de lehet más is amire neked kell rájönnöd.
Minden esetre én saját példámból kiindulva COVID előtt kicsit úgy hittem, hogy szeretek emberek közt lenni, de valamiért mindíg volt bennem ilyen gátlásos kellemetlenség. Aztán COVID alatt mikor egyetemre jártam, 2 évet töltöttem szinte csak javarészt egyedül emberek nélkül. Akkor lepődtem meg azon, hogy mennyire jobban érzem magam. Akkor jöttem rá, hogy jobban szeretek egyedül lenni.
Annak nincs köze hozzá. Alapból ilyen vagy. Különben alig vártad volna, hogy vége legyen és mehess végre.
Lehet, hogy csak kicsit lusta vagy. Vagy annyira mégsem olyan jó társaság, hogy megérjék....
Valóban nem szerettem soha, csak jobban benne voltam a körforgásban, amíg naponta kijártam, így annyira nem mozdított ki a kis kényelmemből egy baráti találkozó.
Holnapra is meg van beszélve egy, de legszívesebben lemondanám. Csak félek, hogy egyszer majd elege lesz belőlem a társaságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!