1 éve nem találkoztam a régi barátaimmal, mostanában újra felvették velem a kapcsolatot, de nem akarok velük találkozni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hetente egyszer rám szoktak írni, de mindig a saját problémájukkal, én nem nagyon mesélek semmit, mert azt csak a legjobb barátaimnak szoktam. Az utóbbi időben majdnem minden nap írkálnak, és találkozni is szeretnének, de őszintén szólva nekem baromira nincs kedvem. Milyen kifogást találjak ki? Nyilván nem fogom ezt megmondani a szemünkbe, hogy nem akarok találkozni velük, mert nem menne. Régebben egyébként sokszor kibeszéltek, és úgy érzem, hogy csak arra vagyok jó, hogy az ő problémájukon segítsek. Valami ötlet?2021. jún. 11. 17:43
2/6 A kérdező kommentje:
Áh, abból az lenne, hogy házhoz jönnének, hogy mi van. Tényleg valamennyire fontos vagyok nekik, mert minden bajukat elmondják, de nekem már rohadtul nincs kedvem velük találkozni, és konkrétan ez most az egész nyaramat el fogja rontani, mert állandóan írkálni fognak, hogy mikor találkozzunk
2021. jún. 11. 17:53
3/6 anonim válasza:
Jó lenne tudni,hogy hány éves vagy. Egy bizonoy kor után illik őszintén, egyenesen megmondani a másik félnek, hogy nem akarod erőltetni ezt a kapcsolatot.
Egyébként valamilyen energia vámpírkodás folyik köztetek?
4/6 A kérdező kommentje:
16-17-ek vagyunk
2021. jún. 11. 18:35
5/6 anonim válasza:
Hat ha alapvetoen nem keresztezitek egymas utjait, azaz nem jartok egy suliba vagy ilyesmi, akkor siman megmondhatnad nekik hogy nincsen kedved talalkozni. Irkalni meg irkalhatnak, ereztesd veluk hogy van jobb dolgod is azzal hogy rovid valaszokat adsz, vagy megmondod hogy dolgod van (tekintve hogy nem akarod oket lerazni ez tunik a legjobb opcionak). Es nehogy azt hidd hogy attol fontos vagy nekik mert minden kinjukkal teged nyaggatnak. Amugy hogyhogy elokerultek most egy ev utan? Ha nem bantak veled jol miert nem tudsz toluk elszakadni?
6/6 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen mondd/írd meg nekik, hogy nem szeretnél velük lógni, mert régebben is csak kihasználtak és most neked vannak igazi barátaid és azokkal lógsz.
Nem tudsz 100 felé szakadni és nem is akarsz.
Max ha nagyon a kedvükre akarsz tenni, egyszer össze jöhetsz az egyikkel/valamennyivel és egy rövid ideig maradhatsz aztán ott is tisztázhatod, hogy köszi jó volt, de nincs kedved velük lógni, azt 10-20 perc múlva le is léphetsz.
Vagy tényleg hagyod a vérbe :D
Tiltsd le őket :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!