Csak a férfiaknál van hogy beleszeretnek a nő barátjukba, fordítva ez miért nem fordul elő?
#9, #10, szerintem eléggé félrement, amit írtam. Nem hideg számításról, vagy pasikiherélésről beszéltem, amit mondtam annyi, hogy a nők képesek az ilyen irányú késztetéseiket nullára elzárni. Talán pozitívabb képet kap, ha elmesélem, honnan jött ez a gondolat.
Régen egy fiatal kolléganővel bizalmas, baráti viszony alakult ki köztünk, ami rendben is volt, de később azon kaptam magam, hogy kezdek belehabarodni, ami szívás, mert házas vagyok. Szerettem volna elkerülni, hogy erről beszélnem kelljen vele, de nem tudtam hogyan magyarázni a távolságtarásomat, így végül muszáj voltam megnyílni.
Neki ekkor volt egy mondata, amit akkor nem értettem. Valami olyasmit mondott, hogy tőle nem kell tartanom, mert ha ő valamit lezár magában, akkor az mintha soha nem is lett volna. Utólag esett le, hogy arra utalt, hogy más körülmények között én sem lennék neki közömbös, de mivel tabu vagyok, így csírájában elfojtott mindent.
Na én férfiként szerintem képtelen lennék ilyen szinten nullán tartani magamban valamit.
11. Így már tiszta, de szerintem az is rendben van amit én írok.
Elzárni annyira tudnám hogy max. titkolom.
Hát, ez bizony előfordul.
Nőknél meg csak akkor van kontroll, ha tudják, hogy következménye lenne.
Például itt, ezen a fórumon olyan durván viselkednek, ahogy csak bírnak.
Mert megengedhetik maguknak.
"Például itt, ezen a fórumon olyan durván viselkednek, ahogy csak bírnak.
Mert megengedhetik maguknak."
El kell kerülni a fröcsögős témákat, pl. Felnőtt párkapcsolatok. :)
Nem csak a palik lesznek friendzone-olva, én is jártam úgy, hogy a másik tényleg nem akart tőlem semmi többet, csak jó társaságnak tartott, én meg nagyon-nagyon szerettem volna többet.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!