Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak a férfiaknál van hogy...

Csak a férfiaknál van hogy beleszeretnek a nő barátjukba, fordítva ez miért nem fordul elő?

Figyelt kérdés
Nekem van/volt több pasi barátom, volt akit testvérként imádtam, a legjobb barátom volt, mindent megbeszéltünk. Ő sosem próbálkozott mondjuk, de amúgy tetszettünk egymásnak, ezt meg is mondtuk ha valamelyikőnk csinos volt, vagy jól nézett ki, én is mondtam neki, hogy helyes, jóképű pasi, de tudtuk hogy barátság fontos, és így is kezeltük a dolgot, nem akartuk ágyba cipelni a másikat. Viszont volt pár pasi aki szinte pár hét után többet akart. Hogy van ez? Csak a pasik akarnak többet mindig?
júl. 29. 13:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikor fognak már egyesek kinőni abból a kliséből, hogy a férfiakkal mindig csak a baj van, a nők meg valami tökéletes kis szent angyalok, egy teljesen más faj? Holnap estig sorolhatnám a példákat, amikor a nő szeret bele a férfiba egy egyébként semleges viszonyban.
júl. 29. 13:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul nőknél is.
júl. 29. 13:26
 3/18 anonim ***** válasza:
Előfordul fordítva is.
júl. 29. 13:40
 4/18 anonim ***** válasza:

Először is leszögezném: nem csak férfiaknál van, de valóban gyakoribb, és én is sokat gondolkodtam ezen.

Szerintem amiben a nők mások, hogy sokkal inkább képesek/hajlamosak az igényeiket, vágyaikat csírájában elfojtani. Ránéznek egy férfira, és tudat alatt hoznak egy döntést, hogy mi a céljul a pasival, és ha a célok között nem szerepel a szex, párkapcsolat, akkor elzár náluk egy szelep, és onnantól oxigén nem jut be, anélkül pedig ott tűz nem lesz. Ezt az oxigénhiányos állapotot nevezzük mi, férfiak friendzone-nak.

Ami szerintem rettentő vicces, hogy a nők ritkán vannak tisztában azzal, hogy ezt ők teszik tudat alatt. Csomószor nem azért nincs tűz, mert nincs kémia, hanem mert a nő hozott egy tudat alatti döntést, hogy semmilyen szexuális ingerre nem nyitott a férfitől.

Gyakori romantikus filmes bullshit, amikor a film végén a nő hirtelen rádöbben, hogy a pasi, aki végig ott volt mellette egész k.rva film alatt, végig ő volt az igazi. Ez nem is akkora baromság: ami itt történik, hogy a nő betette a pasit egy dobozba, majd a film végén érte egy inger, ami miatt hirtelen elgondolkodott, mennyire passzolna abba a másikba, és amikor rájött, hogy passzol, akkor kinyit a szelep, és huss, tűz van.

Na ez a működés sokkal kevésbé van meg a férfiaknál, sokkal könnyebben átjárható ez a vonal.

júl. 29. 14:22
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Akkor csak én járok így néha!

Azért is kérdeztem mert itt is ha olvasok valamit akkor:

-Friendzone-olt a csaj,

-beleestem a barátnőmbe,

-többet érezhezt vagy csak barátnak tekint

És ezeket férfiak/fiúk kérdezik. Nőt sosem olvastam hogy ilyen jellegű kérdést tett volna fel

júl. 29. 14:42
 6/18 anonim ***** válasza:

Nálam pl nem fordul elő,mert rondának tartom a barátaimat. Belső tulajdonságokban is vannak taszító dolgok, pl van amelyik keresztény, kutyás, stb.

Na de a barátaim. Nem kell vonzónak tartanom őket, és mindenben passzolnunk. Barátok.

Ők viszont vonzónak tartanak/ami nekem összeférhetetlenség az nekik nem probléma.

Szerintem a pasik alapból társfüggők, érzelmesebbek, és hajlamosabbak így ráakaszkodni, beleszeretni barkibe

júl. 29. 14:54
 7/18 anonim ***** válasza:
Jóképű férfiakba is beleszeretnek.
júl. 29. 15:04
 8/18 anonim ***** válasza:

Az az egyetlen problémád hogy nő vagy és nem érted a férfiak működését!

De segítek:

Egy férfi nem fog "csak úgy" barátkozni egy nővel, ha érted! ;)

Az a nő akkor sokkal fontosabb szerepet tölt be az életébe mint "barát".

júl. 29. 16:11
 9/18 anonim ***** válasza:

"Szerintem amiben a nők mások, hogy sokkal inkább képesek/hajlamosak az igényeiket, vágyaikat csírájában elfojtani. Ránéznek egy férfira, és tudat alatt hoznak egy döntést, hogy mi a céljul a pasival, és ha a célok között nem szerepel a szex, párkapcsolat, akkor elzár náluk egy szelep, és onnantól oxigén nem jut be, anélkül pedig ott tűz nem lesz. Ezt az oxigénhiányos állapotot nevezzük mi, férfiak friendzone-nak."

Így van, ki is herélik ezzel a férfit, a potenciális partnert.

Onnantól hogy fiókba van rakva, esélye sincs bizonyítani.

júl. 29. 16:13
 10/18 anonim ***** válasza:
A vágyaikkal nagyon is tisztában vannak csak a célok ezt felülírják, akkor lesz ilyen rideg, kihasználásszerű valami a dologból. Ami kell a pasiból azt elveszik de érzelmileg nem nyitottak, ha másokkal egyeznek a célok ott feloldódnak és többet raknak bele a kapcsolatba, így próbálkoznak.
júl. 29. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!