Csak a férfiaknál van hogy beleszeretnek a nő barátjukba, fordítva ez miért nem fordul elő?
Először is leszögezném: nem csak férfiaknál van, de valóban gyakoribb, és én is sokat gondolkodtam ezen.
Szerintem amiben a nők mások, hogy sokkal inkább képesek/hajlamosak az igényeiket, vágyaikat csírájában elfojtani. Ránéznek egy férfira, és tudat alatt hoznak egy döntést, hogy mi a céljul a pasival, és ha a célok között nem szerepel a szex, párkapcsolat, akkor elzár náluk egy szelep, és onnantól oxigén nem jut be, anélkül pedig ott tűz nem lesz. Ezt az oxigénhiányos állapotot nevezzük mi, férfiak friendzone-nak.
Ami szerintem rettentő vicces, hogy a nők ritkán vannak tisztában azzal, hogy ezt ők teszik tudat alatt. Csomószor nem azért nincs tűz, mert nincs kémia, hanem mert a nő hozott egy tudat alatti döntést, hogy semmilyen szexuális ingerre nem nyitott a férfitől.
Gyakori romantikus filmes bullshit, amikor a film végén a nő hirtelen rádöbben, hogy a pasi, aki végig ott volt mellette egész k.rva film alatt, végig ő volt az igazi. Ez nem is akkora baromság: ami itt történik, hogy a nő betette a pasit egy dobozba, majd a film végén érte egy inger, ami miatt hirtelen elgondolkodott, mennyire passzolna abba a másikba, és amikor rájött, hogy passzol, akkor kinyit a szelep, és huss, tűz van.
Na ez a működés sokkal kevésbé van meg a férfiaknál, sokkal könnyebben átjárható ez a vonal.
Köszi mindenkinek! Akkor csak én járok így néha!
Azért is kérdeztem mert itt is ha olvasok valamit akkor:
-Friendzone-olt a csaj,
-beleestem a barátnőmbe,
-többet érezhezt vagy csak barátnak tekint
És ezeket férfiak/fiúk kérdezik. Nőt sosem olvastam hogy ilyen jellegű kérdést tett volna fel
Nálam pl nem fordul elő,mert rondának tartom a barátaimat. Belső tulajdonságokban is vannak taszító dolgok, pl van amelyik keresztény, kutyás, stb.
Na de a barátaim. Nem kell vonzónak tartanom őket, és mindenben passzolnunk. Barátok.
Ők viszont vonzónak tartanak/ami nekem összeférhetetlenség az nekik nem probléma.
Szerintem a pasik alapból társfüggők, érzelmesebbek, és hajlamosabbak így ráakaszkodni, beleszeretni barkibe
Az az egyetlen problémád hogy nő vagy és nem érted a férfiak működését!
De segítek:
Egy férfi nem fog "csak úgy" barátkozni egy nővel, ha érted! ;)
Az a nő akkor sokkal fontosabb szerepet tölt be az életébe mint "barát".
"Szerintem amiben a nők mások, hogy sokkal inkább képesek/hajlamosak az igényeiket, vágyaikat csírájában elfojtani. Ránéznek egy férfira, és tudat alatt hoznak egy döntést, hogy mi a céljul a pasival, és ha a célok között nem szerepel a szex, párkapcsolat, akkor elzár náluk egy szelep, és onnantól oxigén nem jut be, anélkül pedig ott tűz nem lesz. Ezt az oxigénhiányos állapotot nevezzük mi, férfiak friendzone-nak."
Így van, ki is herélik ezzel a férfit, a potenciális partnert.
Onnantól hogy fiókba van rakva, esélye sincs bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!