Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tartoznak nekem a haverjaim?

Tartoznak nekem a haverjaim?

Figyelt kérdés
Csináltunk egy házibulit pár nappal ezelőtt két haverommal. Az összes piát szinte én vettem, és még kértek tőlem húszezer forintot, mondván nem elég a pénzük a pizzára. A kérdésem az lenne, hogy azt a huszast vissza kelle adják nekem, vagy sem. Mert hát együtt fogyasztottuk el. Válaszokat előre is köszönöm
2024. júl. 23. 08:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20 Ebben az a leggázabb, hogy még azok után is kéregetett, hogy visszakérted a tartozását.
2024. júl. 24. 07:34
 22/23 A kérdező kommentje:

Próbáltam beszélni az egyik haverral, ha jól láttam került, így hát nem tudtam beszélni vele.

Az egyik haver pedig azt mondta, hogy a huszast a másik haver kell vissza adja, mert állítólag ő vállalta hogy vissza adja nekem. De ha kerül akkor nem sok esélye van annak, hogy akármilyen formában is vissza kapjam a pénzt.

És nem, egyáltalán nem vagyok gazdag, az tény hogy jól keresek de azért gazdagnak nem nevezném magam. Viszont eléggé rá kell dolgozni azért a pénzért, ezt tudják ők is, de mégsem állnak korrekt módjára a dolgokhoz.

Ez egy lecke amit megtanultam. És ez a jó ebben az egészben

2024. júl. 25. 13:58
 23/23 anonim ***** válasza:

Fiatalabb koromban volt egy-két olyan ismerősöm aki ilyen helyzetben rárúgta az emberre az ajtót és addig ütötte a fejét, amíg ki nem köhögte a zsetont amivel tartozik. Kb mint egy Guy Richie filmben! :) Az ilyeneknek utána híre ment és utána ha pénzről volt szó úgy fizettek mint a katonatiszt!

Az ilyenekkel így kéne bánni. Csak hát az a rohadt sitt... nem éri meg sajnos.

2024. júl. 25. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!