Tartoznak nekem a haverjaim?
Próbáltam beszélni az egyik haverral, ha jól láttam került, így hát nem tudtam beszélni vele.
Az egyik haver pedig azt mondta, hogy a huszast a másik haver kell vissza adja, mert állítólag ő vállalta hogy vissza adja nekem. De ha kerül akkor nem sok esélye van annak, hogy akármilyen formában is vissza kapjam a pénzt.
És nem, egyáltalán nem vagyok gazdag, az tény hogy jól keresek de azért gazdagnak nem nevezném magam. Viszont eléggé rá kell dolgozni azért a pénzért, ezt tudják ők is, de mégsem állnak korrekt módjára a dolgokhoz.
Ez egy lecke amit megtanultam. És ez a jó ebben az egészben
Fiatalabb koromban volt egy-két olyan ismerősöm aki ilyen helyzetben rárúgta az emberre az ajtót és addig ütötte a fejét, amíg ki nem köhögte a zsetont amivel tartozik. Kb mint egy Guy Richie filmben! :) Az ilyeneknek utána híre ment és utána ha pénzről volt szó úgy fizettek mint a katonatiszt!
Az ilyenekkel így kéne bánni. Csak hát az a rohadt sitt... nem éri meg sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!