Volt részetek majdnem baràtsàgokban?
Figyelt kérdés
Ahol a màsik nem rakott bele energiàt vagy csak akkor amikor neki kényelmes volt vagy neki jó volt.Inkàbb töltelék kapcsolatnak hasznàlt màst.Ahol egyfajta megrekedés jellemezte a kapcsolatot hol megindult,hol kàtyúba jutott,tehàt inkàbb stagnàlt mint előre haladt.
Hogy jellemeznétek ezt? Vannak ilyen tapasztalatok masnal is?
júl. 21. 06:53
11/14 A kérdező kommentje:
10-es mikor nagyon maga alatt volt depresszio,ongyilkossagi gondolatok hanyszor meghallgattam,orakat irjaltunk,talalkoztam vele.Ugy gondolom nala ez aldepresszio vagy inkabb szemelyisegzavar.Nagyon fura huzasai voltak neki is pl. lebeszeltetett velem egy utat minden adatot elkuldtem utana filozott,meg ereztem felvan haborodva nem akar jonni.Mint kiderult vasarnap a kolleganoje szuletesnapja volt,de nem ertem a logikat az ut szombaton volt a szuletesnapi ebed vasarnap.Igy egyedul mentem az utra.De voltak rosszabb huzasai bar ez is az volt.Mikor szova tettem neki allt feljebb o nem tokeletes,nem tud olyan donteseket hozni ami mindenkinek megfelel.Ot ez fojtogatja.Utoljara azt mondta birtoklom,meg elszamoltatom holott csak tisztazni akartam egy konfliktust es kertem az en igenyeimet es erzeseimet is vegye figyelembe.
júl. 22. 17:37
12/14 A kérdező kommentje:
Oszinten szolva magam sem tudom mar hogy tudtam ilyen hulye embereket turni azelott.Most biztos kipenderitenem az utjat,nem is hagynam hogy eddig menjenek a dolgok
júl. 22. 17:41
13/14 anonim válasza:
Ezt tanultad belőle, nem volt hiába.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem,de jobb lett volna kihagyni az elmenyt
júl. 22. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!