Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért idegesít az, hogy nem...

Miért idegesít az, hogy nem dolgozik?

Figyelt kérdés

Mindennap 3kor kelek, hogy megcsináljam az aznapi munkát. Van egy barátom, aki bár messze el, napi szinten majdnem egesznap uzengetunk, de mióta elkezdtem dolgozni csak idegesit hogy olyan mintha nem csinálna semmit mégis ő panaszkodik minden hülyeségert.

20 éves vagyok, ő pedig 24 de eddig 3 hónapot ha dolgozott osszvissz. Nekem volt egy szép kimaradás, de érettségi óta én nekem már van közel 1 év munkaviszonyom (tudom lehetne jobb is, de nehéz volt találni egy időben...)

Nem is maga erre a kapcsolatra való véleményt kérnék, hanem az hogy veletek is történik ilyen, hogy egyszerűen ilyen embertípus idegesít, mikor ti próbáltok haladni az életben?

júl. 18. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Téged az idegesít, hogy neked dolgozni kell, ő pedig anélkül is megvan.
júl. 18. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
23%

Eléggé zavaró tud lenni

Nekem a barátnőm ilyen, egész nap stresszel a főnök, és rám szól ha csak egy percre is a kezembe veszem a telefont, erre fel jön a barátnőmtől a kérdés, elhanyagolsz? Amikor elmondtam neki vagy 5-X kb hogy milyen pörgős stresszes munkahelyen melózok

júl. 18. 21:50
 3/9 IgaziÚriember ***** válasza:
36%

Szerintem téged az stresszel hogy 20 évesen komoly egyetemi végzettség és szaktudás nélkül csinálsz valami biorobot munkát fillérekért míg másnak nincs szüksége dolgozni aprópénzért és éli világát.

Én meg tudom érteni, rám is irigy volt 1-2 szaktársam akik 2500 - 3000 forintos nevetséges órabérért diákmunkáztak ameddig én a saját hitel és tehermentes budai penthouse lakásom erkélyén a jacuzziban élveztem az életet nyáron (nagyapámtól öróköltem 230 milliós családi házat az agglomerációban amit eladtam és vettem ezt), majd diplomázást követően mégis befutottam és most munkaidőben csinálom ugyanezt mesterséges intelligencia fejlesztőként home officeból külföldi cégnek dolgozva. ;)

júl. 18. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Utolsónak el ne hidd. Csak egy lúzer trollocska xDD
júl. 18. 22:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyetem mellett dolgozom, nem mondanám hogy anélkül is elvan, inkább vegetál, úgyhogy nem az idegesít hogy enélkül is elvan, inkább azt nem értem, hogy nekem 2 munkám van és tanulok is, más meg semmit nem csinál, hogy nem stresszeli szét magát hogy mi lesz vele?
júl. 18. 22:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha nem dolgozik? Miben akadályoz ez téged?
júl. 19. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
5 Miért stresszelné magát? Vagy azt gondolod hogy most a diák munkádból alapozod meg a jövödet?
júl. 19. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Irigy vagy. Ismerem a helyzetet. Én pl. akkor vesztettem el több barátot, egyszerűen lemorzsolódtak, amikor hosszabb ideig nem találtam állást, de meg tudtam élni az örökségemből. Sok az ilyen ember sajnos. Sokan nem bírják elviselni, ha más egy kicsit gazdagabb náluk. Másrészt könnyen ítélkeznek, akár alaptalanul is munkakerülőnek tarthatják az illetőt.

Ha pl. valaki nyer a lottón nagy összeget, sok barát pont azért tűnik el az életéből, mert iriggyé válik a könnyebb életére.

júl. 27. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csak akkor üzengetek, amikor ráérek az üzengetésre. A munkahelyemen és a házi-munka közben nem üzengetek. Mindenki megérti. A ráérősök meg kivárják. Ráérnek...
aug. 6. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!