Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert jo atb*szni az embert?

Miert jo atb*szni az embert?

Figyelt kérdés
egy barati tarsasagom azt mondta bekuljek egy regi ismerossel. tobb ideig csesztettek ezzel (9 honapig) aztan meguntam es beket kezdemenyeztem az illetovel teljes oszintesseggel (mar nem is haragudtam ra, orultem is volna ha ujra beszelunk)de o egybol elutasitotta es elkezdte hogy még mindig szemetlada vagyok. annyira rosszul erzem magam es rohadt gaznak. miert jo ezen nevetni?

júl. 17. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy gáz semennyire sem. Nyitott lettél olyanra, akivel azelőtt nem mentek a dolgok. A baráti társaságod miatt is cselekedtél, és egy elég pozitív dolgot. A baráti tarsasagod ha röhögött rajtad, akkor nem annyira értik a te helyzeted, elég éretlen felfogásuk is van. És jól gondolod, hogy ezen nevetni elég fura. De te ne ciepeld magadon a barátaid hülyeségeinek a súlyát. Azokkal éljenek ők.
júl. 17. 23:27
 2/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod! :)) jol esik… mert akarkinek meselem, csak rajtam nevetnek hogy bevettem…
júl. 17. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

:(

Van olyan is a baráti körödben, aki szeret téged? :(

Tiszta idióták, keress értelmes barátokat! Persze tudom, hogy ez nem olyan egyszerű, de nyiss mások felé, és ne foglalkozz a kiröhögőkkel, semmiképp se érezd magad gáznak!

Ja, és ne mutasd ki, hogy zavar, légy közömbös, az unalmas lesz nekik, abbahagyják hamar...

júl. 18. 00:15
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Ne haragudj de itt te vagy a mamlasz, én az ilyen "barátokat" rég kidobtam volna. Amugy jót nevettem én is a történeteden 😂
júl. 18. 00:21
 5/7 A kérdező kommentje:
#2 van, csak ok mar nem a tarsasag tagja
júl. 18. 01:12
 6/7 A kérdező kommentje:
#3 nem olyan egyszeru ha az illetoket 4-5 eve ismerem es mindig ott voltak velem…
júl. 18. 01:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, hogy békülni próbáltál, és szeretted volna éretten megbeszélni a másik féllel a dolgot.

Az pedig, hogy ilyen miatt röhögtek rajtad, őket minősíti, nem pedig téged. Elhiszem, hogy pocsékul esik, de addig fogják ezt folytatni, míg látják rajtad, hogy mennyire rosszul esik, mennyire bánt, mert nekik ez a reakció tetszik, sajnos.

júl. 18. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!