Szerintetek milyen “barát” az ilyen?
Van egy régi barátságom, ami már 5 éve tart. Neten ismerkedtünk meg.
Már sokszor találkoztunk egymással(kirándulások, programok ezek ilyen egész naposak).
Viszont többnyire a neten tartjuk a kapcsolatot.
Az utóbbi időben feltűnt, hogy nem nagyon figyel rám, ha mesélek neki valamit, ritkábban válaszolt és csak szavakat a sok szövegemre. Szóval érződni lehetett, hogy amúgy abszolút nem érdekli mit írok és másra figyel nem rám. Szavas válaszok sok idő múlva, szóval nyilvánvaló volt azért nem figyel rám mert másnak ír és arra figyel. (Le is bukott) Leírtam neki, hogy ez nekem rosszul esik. De szerinte én túldramatizálom az egészet. És még ő sértődik be.
Szerintetek?
Hmmm.
Nekem őszintén szólva voltak ennél sokkal rosszabb barátságaim is.
Akik folyamatosan hazudgáltak rólam,keverték ,amit lehetett.
Ezeket a barátokat lekoptattam magamról.
Én szerintem ne szakítsd meg vele a kapcsolatott ,ha csak ennyi a problémád vele ,mert ennél vannak sokkal rosszabbak is ,hogy nem figyel oda rád.
Próbáld kideríteni az okát tőle arra ,hogy miért nem figyel oda rád.
Ha az ok meg van akkor változtas rajta úgy ,hogy az ok ill a probéléma ne áljon fent tovább.
Köszönöm, hogy leírtad ezt.😊
De sajnos nem csak az a gond, sokszor bunkó velem és figyelmetlen/tekintetlen.
Mióta ez történt hozzám se szól, nem ír. nem nézi a sztoriaimat, se semmit.
Leírtam mi bánt, ehelyett szépen lekoptatott.. 😕😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!