Másnak is elege van a dominanciaharcból és inkább emberek közé sem megy?
Figyelt kérdés
Az egók játszmája az egész szocializálódás. Kiábrándító.2024. júl. 11. 20:02
1/12 anonim válasza:
Semmi ilyet nem tapasztalok, amit ne tudnék kezelni.
2/12 A kérdező kommentje:
1
Tehát magad is beszálsz?
2024. júl. 11. 20:18
3/12 anonim válasza:
Nem, de az már az erőfitogtatás kezdeti formája, ha kiforgatod a szavaimat azért, hogy magadat helyezd főlém.
4/12 anonim válasza:
Engem jobban zavar a rosszindulat, gyűlölködés és szarkavasár.
5/12 anonim válasza:
Meg az ilyen hülyék akik nem tudnak írni...... *szarkavarás.
7/12 anonim válasza:
Fordulj szakemberhez, te màr túl vagy azon a hatàron amin laikus még tudna segíteni.
8/12 anonim válasza:
Igen. Én alulmaradok minden ilyen helyzetben, így távol tartom magamat a munka után minden embertől...
9/12 anonim válasza:
Nekem kimondottan bejön, ha csajok közt zajlik.:)
10/12 anonim válasza:
Nem tudom, miről beszélsz, én semmiféle dominanciaharcot nem tapasztalok rendszeresen. Mondjuk talán életem során kétszer volt ilyenhez szerencsém, munkahelyi szitukban, de sokat nem kellett erőlködnöm, én nem szállok be ezekbe, mert eleve tudom, mi a helyzet. De mind a kettő régi sztori. Pont, hogy inkább azt tapasztalom, hogy az emberek nagy része a békére, jó hangulatra törekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!