Ez vajon számonkérés lenne? Bővebben lent olvasható!
- Nem is mondtad hogy tegnap voltatok a liverbe...
- Nem kérdezted😄
Benéztünk igen
Nem gondoltam hogy olyan nagy esemény h mondani kell😁
- Nem az, csak ide elvileg az allergiád miatt nem jöttél🤣😅😅
- Tamás vett gyógyszert azért mentem be, mert ő ugye ott volt sörözni a munkatársával
Aztán kiderült h ő is allergiás, és maradtam beszélgetni
- Jól tetted
Mit mondott volna? 'Rosszul tetted' ?
Szerintem azért mondta, mert nem akart ezen vitatkozni, bár nyilván rosszul esett neki, hogy neki azt mondtad, hogy nem tudtok találkozni, de mással találkoztál.
Azért, mert nem mentem le inni aznap este?
Inkább dicséretes, h nem állok be a sorba...
14: Nyilván te is érzed, hogy fura a helyzet, mert különben nem kérdezted volna. Az is érthető, hogy ő úgy érette, hogy csak vele nem akartál találkozni. Főleg azért, mert nem mondtad el neki.
És nem az ivásról van szó. Őt lemondtad, de közben mással találkoztál, aki iszogatott. Ebből gondolhatta, hogy mással mentél iszogatni. Vagy ha nem ittál, akkor vele is találkozhattál volna úgy, hogy ő iszik, te meg nem iszol.
De nem kell ebből ekkora ügyet csinálni, egyszerűen csak beszéljétek meg. Mindig az a legrosszabb, amikor mindenki ki akarja találni, hogy a másik mire gondol, aztán lehet, hogy totál másra, mint amit te gondolsz.
Megkérdeztem haragszik e, azt mondta nem.
Gondolom nem fogja beismerni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!