Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez vajon számonkérés lenne? ...

Ez vajon számonkérés lenne? Bővebben lent olvasható!

Figyelt kérdés

- Nem is mondtad hogy tegnap voltatok a liverbe...

- Nem kérdezted😄

Benéztünk igen

Nem gondoltam hogy olyan nagy esemény h mondani kell😁

- Nem az, csak ide elvileg az allergiád miatt nem jöttél🤣😅😅

- Tamás vett gyógyszert azért mentem be, mert ő ugye ott volt sörözni a munkatársával

Aztán kiderült h ő is allergiás, és maradtam beszélgetni

- Jól tetted

2024. jún. 27. 08:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
#8 Nyilván van ilyen, aki így használja, de ma már kezd divat lenni, hogy mindenkiben a rosszat látjuk. Engem is elég sokszor félreértenek cseten, mert nem lehet hangsúlyozni és az is sokat számít. Pedig bennem nincs rosszindulat és mégis beleképzelik egy ártatlan vagy jóindulatú válaszba, mert a múltbeli sérelmeikre reagálnak..
2024. jún. 27. 10:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondott volna? 'Rosszul tetted' ?

Szerintem azért mondta, mert nem akart ezen vitatkozni, bár nyilván rosszul esett neki, hogy neki azt mondtad, hogy nem tudtok találkozni, de mással találkoztál.

2024. jún. 27. 10:57
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem te túl naiv vagy. Inkább a másik hülyének nézéséből lett elege sokaknak. És vannak már annyira intelligensek, hogy ne nyílt agresszióval reagáljanak. A kérdésben vázolt eset igenis jogosan lehet sértő. És a kérdező korántsem tűnik úgy, hogy meggyőzte az említett személyt.
2024. jún. 27. 10:58
 14/24 A kérdező kommentje:

Azért, mert nem mentem le inni aznap este?

Inkább dicséretes, h nem állok be a sorba...

2024. jún. 27. 11:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

14: Nyilván te is érzed, hogy fura a helyzet, mert különben nem kérdezted volna. Az is érthető, hogy ő úgy érette, hogy csak vele nem akartál találkozni. Főleg azért, mert nem mondtad el neki.

És nem az ivásról van szó. Őt lemondtad, de közben mással találkoztál, aki iszogatott. Ebből gondolhatta, hogy mással mentél iszogatni. Vagy ha nem ittál, akkor vele is találkozhattál volna úgy, hogy ő iszik, te meg nem iszol.

De nem kell ebből ekkora ügyet csinálni, egyszerűen csak beszéljétek meg. Mindig az a legrosszabb, amikor mindenki ki akarja találni, hogy a másik mire gondol, aztán lehet, hogy totál másra, mint amit te gondolsz.

2024. jún. 27. 11:07
 16/24 anonim ***** válasza:
66%
#13 Lehet, hogy ebben az esetben tévedek. De a saját eseteimben nyilván nem. Itt is írtam ki kérdést tegnap és jópáran írták, hogy biztos kamu. Neked hogy esne, hogy az alapján ítélnek meg, hogy más a múltban átcseszte egy ilyen szituációban? Nem ismerjük egyik felet sem. Én csak magamból indulok ki és nem akarok oda rosszindulatot látni, ahol nem biztos, hogy van.
2024. jún. 27. 11:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ugy vagyok, hpgy egy ismerős dngem ne kérjen számon. Az ilyen passzív-agresszív típusú kommunikaciót folytató egyéneket egytőlnefyig kiiktattam az életemből. Ne kérjen számon semmiféle ismerős, barát. Oda megyek, ahova akarok. Nem szeretnék senkinek mentegetőzni. Ha ő megsértődött, megingott a bizalma,engem az sem érdekel, mert semmiféle számonkérő, bizalmatlankodó embernek nincs helye az életemben. Családon, parkapcsolaton belül adódhatnak olyan helyzetek, amivel el kell tudni számolni, de ez egyáltalán nem az a kategória.
2024. jún. 27. 11:19
 18/24 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem haragszik e, azt mondta nem.

Gondolom nem fogja beismerni....

2024. jún. 27. 11:19
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
18: Vagy tényleg nem haragszik. Ez eszedbe sem jut? :)
2024. jún. 27. 11:21
 20/24 anonim ***** válasza:
38%
Az az érzésem kérdező, mintha azt akarnád kihozni az egészből, hogy ő a rossz... Mert számonkér, meg biztos haragszik, csak nem mondja. Ilyen tipikus szarkeverő stílusod van...
2024. jún. 27. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!