Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátok előtt mennyire vagytok...

Barátok előtt mennyire vagytok szégyenlősek?

Figyelt kérdés
2024. jún. 20. 15:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Feltételezem te is lány vagy kérdező. Szerintem saját nem előtt nem kell szégyenlősködni. Persze ez olyan dolog, hogy vannak szégyenlősebbek és vannak akik egyáltalán nem szégyenlősek.

Én a szüleimen kívül bárki előtt le merek vetkőzni. Ha én lettem volna abban a helyzetben akkor nem zavart volna a dolog.

Ennek ellenére, ha vendég van az embernél, akkor nem illik fürdés közben zavarni. Nem tudhatod, hogy neki ez rendben van-e Meg azért kopogni is lehetne.

Nyilván vannak olyanok is, akik százéve ismerik egymást, többször is látták egymást meztelenül, akkor gondolom ez nem jelenthet gondot.

2024. jún. 22. 23:53
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszi.

Én fordítva vagyok, csak a szüleim láthatnak pucéran, mindenki más előtt nagyon szégyenlős vagyok. A saját nemem előtt is ugyanannyira mint fiúk előtt, sőt.

2024. jún. 23. 07:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy pont fordítva vagy.

Én úgy vagyok ezzel, hogy ugye a szüleimmel minden nap találkozok, de

barátokkal nem olyan gyakran, idegenekkel meg utána soha. Így vagyok a szaunázással is. Nem zavar ha ott mindenki lát, mert utána soha többé nem fogok találkozni azokkal az emberekkel.

2024. jún. 23. 09:46
 14/17 A kérdező kommentje:

A szülők esetében szerintem a nevelésen múlik, kit hogy neveltek. Mai napig bejön hozzám anyu beszélgetni sminkelni hajat szárítani ha épp fürdök wc-zek vagy bármi, tök természetes sosem voltam előtte szégyenlős. Nekem az furcsa ha valaki a szülei előtt az.

Úgyhogy nekem ugyanez barát esetében volt inkább furi.

2024. jún. 23. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Biztos sokat számít, hogy gyerekkortól kezdve hogyan állnak a szülők a dologhoz.
2024. jún. 23. 11:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha nálad rosszul álltak hozzá.
2024. jún. 23. 11:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem.

Mondjuk idegen srácok előtt se vagyok az.

Tusolóban, öltözőben, vagy ha otthon kell át öltöznöm úgy, hogy más srác van mellettem, egyáltalán nem érdekel.

Lányok előtt viszont nem vetkőzök le full meztelenre.

25 éves srác vagyok.

2024. jún. 26. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!