Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátok előtt mennyire vagytok...

Barátok előtt mennyire vagytok szégyenlősek?

Figyelt kérdés
2024. jún. 20. 15:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Milyen tekintetben szégyenlős? Barátok előtt vetkőzni vagy valami más?
2024. jún. 20. 15:21
 2/17 A kérdező kommentje:
1 es, igen, testiségre gondoltam, bocsi.
2024. jún. 20. 15:26
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Én koleszos voltam 14 éves koromtól, szóval gond nélkül átöltözöm mások elött, nem izgat különösebben. Ha valaki bámulni akarja a f*rkamat arra a 10 másodpercre, egészségére. Mondjuk nyilván nem játszom f*szpörgettyűt szándékosan, de nem is bújok el sehová nagyon, elfordulok, ennyi.
2024. jún. 20. 15:30
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem vetkőzök barátok előtt csak ha elkerülhetetlen, és a fehérnemű akkor is marad.
2024. jún. 20. 15:33
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

Na igen, nem mindegy mire gondolunk.

Én testre senki elött nem vagyok szégyellős. Nyílvàn nem mutogatom magam. Viszont felnőtt emberként mindenki làtott màr olyat ami a màsik két làba között lehet. Ami zavarhat, az ha olyan szituàcióban kellene vetkőzni ahol ez nem elfogadott. Pl öltözőben ahol mindenki tudja hogy seggpucér leszek pàr màsodperc erejéig amíg a fürdőruhàt felveszem, teljesen màs pucéran lenni, mint egy hàzibuli közepén ugyan azon emberek között csak mert mondjuk leittad a nadràgodat és ki akarod cserélni.

Testem nem szégyellem. Nincs rajta mit szégyellni. Mit tudhatnak meg amit rejtegetnem kéne? Hogy mi van a két làbam között? Szerintem erre anélkül is jól tippelnek.

Amit igazàn titkolok, azok szellemi és lelki tulajdonsàgok, sérelmek, gondolatok, vélemények. Nem az hogy hogyan nézek ki pucéran. Levetkőztethetnél és nézhetnél egész nap, nem tudnàl meg semmit rólam.

2024. jún. 20. 15:46
 6/17 anonim ***** válasza:
52%
Barátok előtt, nyilvánosan meztelenkedni illetlen, alpári dolog. Aki ilyet tesz, az egy retardált.
2024. jún. 20. 15:52
 7/17 anonim ***** válasza:
36%
Soha senkivel nem meztelenkedunk egymas elott.
2024. jún. 20. 16:12
 8/17 anonim ***** válasza:
57%
#7 azért én a párommal meztelenkedek, ha nem bánod.
2024. jún. 20. 18:06
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem a szélsőségekre gondoltam, csak számomra kellemetlen helyzetbe kerültem. A barátnőmnél aludtam, és amíg zuhanyoztam simán fogta és bejött pisilni, mert hogy barátok vagyunk most mi van abba, szerinte teljesen normális hogy látjuk egymást pucéran. Nekem nem volt teljesen természetes eddig nem történt ilyen, de szerinte barátok között ez normális.
2024. jún. 21. 06:09
 10/17 anonim ***** válasza:

Mindenkinél máshol van ez a határ szerintem. Van, aki otthon, a családtagok előtt sem meztelenkedik, valakit meg nem annyira érdekel ez az egész.

Nálad nyilván szűkebb ez a határ, mint a barátnődnél. De ez szerintem nem olyan nagy baj, beszélgetéssel, őszinte kommunikációval ez megoldható.

2024. jún. 21. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!