Barátok előtt mennyire vagytok szégyenlősek?
Na igen, nem mindegy mire gondolunk.
Én testre senki elött nem vagyok szégyellős. Nyílvàn nem mutogatom magam. Viszont felnőtt emberként mindenki làtott màr olyat ami a màsik két làba között lehet. Ami zavarhat, az ha olyan szituàcióban kellene vetkőzni ahol ez nem elfogadott. Pl öltözőben ahol mindenki tudja hogy seggpucér leszek pàr màsodperc erejéig amíg a fürdőruhàt felveszem, teljesen màs pucéran lenni, mint egy hàzibuli közepén ugyan azon emberek között csak mert mondjuk leittad a nadràgodat és ki akarod cserélni.
Testem nem szégyellem. Nincs rajta mit szégyellni. Mit tudhatnak meg amit rejtegetnem kéne? Hogy mi van a két làbam között? Szerintem erre anélkül is jól tippelnek.
Amit igazàn titkolok, azok szellemi és lelki tulajdonsàgok, sérelmek, gondolatok, vélemények. Nem az hogy hogyan nézek ki pucéran. Levetkőztethetnél és nézhetnél egész nap, nem tudnàl meg semmit rólam.
Mindenkinél máshol van ez a határ szerintem. Van, aki otthon, a családtagok előtt sem meztelenkedik, valakit meg nem annyira érdekel ez az egész.
Nálad nyilván szűkebb ez a határ, mint a barátnődnél. De ez szerintem nem olyan nagy baj, beszélgetéssel, őszinte kommunikációval ez megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!