Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Adjam fel vagy...

Mit tegyek? Adjam fel vagy inkább küzdjek?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm, már szinte a legjobb viszont neki rajtam kívül van egy ténylegesen kimondott legjobb barátnője.Az utóbbi fél évben nagyon közel kerültünk egymáshoz viszont a hetekbe minden megváltozott. A közös titkainkat, elméleteinket elmondta szamára más fontos személyeknek is és úgyerzem már a mi ,,kapcsolatunk" kevésbé fontos. És a napokba is ahogy eddig velem bánt már velük is úgy viselkedig és mintha én már nem is lennék. Már hónapok óta tervezgetjük ,hogy átmegyek csak en hozzá és milyen jó lesz stb. Erre beszervezett megy egy barátnőjét akivel oké én is jóba vagyok de azt hittem neki is ugyan olyan fontos ,hogy ketten legyünk.. de ezek szerint csak engem érint ez a téma ennyire rosszul. Nem merem elmondani neki ,hogy amúgy ez nekem elég szarul esik , hogy hirtelen mindenkivel is jóba lett mert a végén félek ,hogy én veszíteném el. Fogalmam sincs mit tegyek de hetek óta ezen szorongok és nagyon megvisel.

2024. jún. 17. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Átérzem. 😞

Szerintem beszélni kéne vele erről, de persze elsőre semmiképpen sem vádlón, csak megosztani a te érzéseidet, hogy úgy érzed, háttérbe szorultál...

Ha nem érti meg, és "elveszíted", akkor tulajdonképpen nem vesztettél semmit, fogd fel így.

2024. jún. 18. 01:27
 2/10 anonim ***** válasza:
1%
2024. jún. 18. 03:38
 3/10 anonim ***** válasza:
19%

Úgy érzem, te biszexuális vagy, és te többet akarsz. Ezért lettél érzékenyebb arra, hogy másokkal is kommunikál.

Egyáltalán ő akar tőled olyan téren valamit? Mert te látom, hogy igen, fordítva nem feltétlenül úgy van.

Sokat gondolsz bele a kapcsolatba. És nem kölcsönös az érzés.

2024. jún. 18. 05:42
 4/10 anonim ***** válasza:
32%

igen ahogy #3 írja ez nem csak barátságnak tűnik.

Érthető, pocsék érzés, hogy egyedül maradsz de már más játszik vele.

2024. jún. 18. 05:56
 5/10 anonim ***** válasza:
27%

Azért, mert smárolt veled, még nem a tiéd. Ő nem kötelezte el magát senki irányába, te viszont döntöttél. Ám kettőn áll a vásár.

Igen, ha szólsz neki, akkor elveszítheted, ha nem szólsz, akkor mással is csinálja azt, amit te csak veled szeretnéd, ha tenné.

2024. jún. 18. 06:11
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
Milyen smárolásról van szó? 😮
2024. jún. 18. 09:19
 7/10 anonim válasza:
27%
Talpát csikizd.
2024. jún. 18. 09:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom még fiatal vagy.. Sajnos ha valaki ennyire nem törődik a te érzéseiddel,az nem is igazán szeret. Tapasztalatból irom. :( 30N
2024. jún. 19. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem akar tégedet. Már mást nyaldos, lehet szó szerint. Max 2 hét múlva, újra sorra kerülsz. Engedd el, még jobban nem serulsz lelkileg. Bár így is van már baj.
2024. jún. 20. 00:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Honnan lett hirtelen ez a sok 15%-os lepontozó?
2024. jún. 20. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!