Hogy küzdjek meg az egyedülléttel esténként/hétvégéken? Hova menjek, mit csináljak?
Sajnos a régi sulis és egyetemi társaságom nagyrészt szétszéledt az elmúlt években, sokan külföldre mentek, sokakat elsodort az élet. A hétköznapokon reggeltől estig dolgozom, esténként ritkán van kivel találkoznom. Hétvégéken pedig rendszerint csak ülök otthon, vagy elmegyek egy kávét meginni valahol, de teljesen egyedül. Nem tudom, hogy tudnék kitörni ebből a helyzetből, szívesen mennék olyan helyekre, ahol nyitottak az emberek, lehet ismerkedni. Nemrég utaztam Cipruson és ott nagyon sok kis kávézóba botlottam, ahol megvolt ez a fajta nyitottság, itthon ezt nem igazán találtam még meg.
Egyébként egyik legrégebbi barátommal járok sportolni hetente 1-2 alkalommal, de ott is csak mi vagyunk jellemzően, így az sem ad extra lehetőséget új emberek megismerésére.
Ti hogyan küzdötök meg ezzel?
Sehogy, szenvedek. Férfiként a legnehezebb.
Nem tudok senkivel ismerkedni, úgy érzem mindenki lenéz. Utalom az eletem.
Egyedül elmentél Ciprusra...ügyes vagy , még nem adtad fel teljesen.
Amúgy kb. ugyanez a helyzetem, így 37 éves koromra szétszéledt mindenki...szanaszerteszéjjel
Szóval egyébként...háát egyedül nehézkes . Pláne egy lakásban az emeleten.
Én is ebben a helyzetben vagyok..
A barátnőimnek családjuk van.
Én meg nagyon magányosan érzem magam...Ritkán érnek rá találkozni. Hétköznap délutánonként otthon ülök max a boltba megyek el. Hétvégente meg a városba megyek ha valami dolgom van. Filmet/sorozatot nézek,zenét hallgatok de néha már ezeket is unom.
Nem tudom mit lehetne ezzel a helyzettel kezdeni de sok magányos ember van...
Próbáltam barátkozni de nem sikerült.
32/N
Ugyanolyan az életem, mint #5-nek. Ugyanannyi idős is vagyok.
Munkahelyen ti nem tudtok ismerkedni?
Férfiként évek óta hasonlóak a hétvégék,ünnepek. Barátaim , akik voltak azok vagy a kapcsolatukkal foglalkoznak kizárólag /gyerek nincs sehol/,vagy pedig papucs módon gubbasztanak a nejük mellett.
Munkahelyen mindenki rohan, ha végzett.Ismerkedni szinte lehetetlen,mert az érdekek ott is felülírtak már mindent.
Aki pedig kapcsolatban van,az tojik másra. Vagy a párjával van, vagy a szeretőjével,vagy a pénzt hajkurássza, vagy nyomkodja a telefont.
Mikor egyedül kirándulgatok látom, hogy unják egymást az emberek,nem is beszélnek,hanem odavakkantanak egymásnak.
Nyomi lett a világ nagyon..
F/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!