Làttatok vagy hallottatok vissza valamit abból hogy a baràtok akik csúnyàn elbàntak veletek visszakaptàk azt?
Figyelt kérdés
jún. 16. 07:53
11/14 anonim válasza:
Van egy munkatársam, aki mindig megtalálja a kiskapukat, mondhatni egy igazi ingyenélő. Sok dolog szárad a lelkén rengeteg dolog eltűnésén a munkahelyén és egyé kavarásokra értve. "Cserébe" az élettől egyre jobban "kapja az ívet": rengeteg tartozása van (hitel-rezsi, stb.), minden héten van valami új problémája-nyűgje.
Szerintem működik a karma.
12/14 Paczalos István válasza:
Általánosban elég sokszor megkaptuk mi, akik a tanyavilágból jártunk az iskolába, hogy bugris tanyasiak, meg hülyék, és egyebek. A tanárok is hasonlóképp viselkedtek velünk, akik a '80-as vékben a tanyasi iskolák bezárása után a sokkal kevésbé színvonalas falusiba kerültünk. Tavaly voltunk osztálytalálkozón, és mit ad Isten, akik a tanyavilágból kerültek be a falusi iskolába, mind főiskolát, egyetemet végeztek, pedig mi voltunk a bugrisok és hülyék.. A falusi osztálytársak jó része alkesz, munkanélküli, egy kivételével maximum szakmunkás képesítése van, de maximum közmunkásként vegetálnak. Nem is értem, én a munka mellett -mivel nagyon szegény családból származok - letettem a technikumot, és később szín jelessel diplomáztam, munka mellett. Jelenleg egy harmonikus családi életet élő jómódú (nem gazdag) mérnökként élem a napjaimat, a régi "tanyasi bunkó-bugris, aki maximum tehénganézásig viszi" titulust megcáfolva.
13/14 anonim válasza:
Igen és közvetlen rokonnál is. Ha hiszel valamiben akkor az működik ilyen az átok, karma, sors és minden más is.
14/14 anonim válasza:
Ilyen volt, h a barinőm pofátlanul megcsalt egy gyökérrel, aki ugyanúgy megcsalta őt is, mert csak kihasználta.. De ilyenre várni butaság, mert akkor nem érted a lényeget. Vagy az "instant karma" mikor egy f@sz bevág elém forgalomban, majd pár másodperccel később neki is padlófék mert elé is bevágnak. Mindennapos ez is.. Azaz nem mert ilyeneket próbálok kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!