Elcsesztem egy barátságot, megoldási ötletek?
Az a helyzet, hogy úgy elcsesztem hogy már vissza se ír és én ezt nem bírom mivel szeretem. Legalább le szeretném tisztázni a dolgot. Elméletileg azért haragszik merthogy nyomulok (bár ez az én szemszögemből az lett volna hogy a kedvére teszek és rásegítek az ismerkedésre [elhívtam sétálni]), viszont nem tudom hogy ilyen egyszerű e a dolog h megírom neki;
"Szia,tudom a múltkor nagyon elcsesztem, és szeretném letisztázni. Szóval bocs azért ami történt visszaveszek,csak az utóbbi barátokat "könnyen kaptam" gyorsan (összebarátkoztunk) és gondolom ezért történhetett az incidens. Dióhéjban: sajnálom a történteket. Ha ez javít valamit a "művemen"/ helyzetemen."
Most ez részedről pasizás? És ő ezt észrevette és nemet mondott?
Vagy tényleg csak barátkozás?
Mert amúgy nem cseszted el, ha akarna tőled valamit, akkor ez nem lenne gond, hogy elhívtad sétálni. Semmi rosszat nem tettél, szerintem nincs mit tisztázni. Csak ő vagy épp most nem, vagy egyáltalán nem túl nyitott rád. De ettől nincs veled semmi gond. Nem lehetsz mindenkinek szimpi. Szerintem ne úgy éld meg, hogy elcseszted.
Ha tényleg csak barátkozás, akkor később még írhatsz neki. Hátha akkor épp tud rád figyelni jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!