Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Pozer vagyok? Baj hogy nirvana...

Pozer vagyok? Baj hogy nirvanas polot veszek fel ha nem ismerem a tagokat?

Figyelt kérdés
Vettem egy nirvanas polot, hallgatok kb 15-20 nirvana zenet. Nem ismerem a nirvana tagokat, ennyire nem foglalkoztat a banda. Ket baratnom "tesztelte" hogy mennyire ismerem a nirvanat es hogy gaz vagyok e miutan felvettem a polot. Mondtak h soroljak fel 3 nirvana dalt es miutan kimondtam az elsot (come as you are) elkezdtek rohogni, utana mondtak h soroljam fel a banda tagokat es en egyet se tudtam. Azt mondtak hogy pozer vagyok. Szerintetek nagyon gaz? (A pozer az azt jelenti ha valaki valami olyan dolgot csinal amihez gyakorlatilag semmi koze, pl gitarral jarok iskolaba, mindenkinel azzal probalok felvagni hogy gitarozok, es nem tudok valojaban gitarozni.) Nagyon megalazottnak erzem magam, es ilyenkor elgondolkozok hogy valojaban jo e hogy veluk baratkozok.

2024. jún. 10. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
9. Többet tesz bele a bandába?? :) Szeretnél te úgy vonyítani és szaggatni a húrt mint Kurt!
2024. jún. 10. 22:54
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem aki a pólóját hordja az legyen már tisztában legalább 1-2 taggal.
2024. jún. 10. 22:56
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
#11 Nem pont a Nirvanára gondoltam, teljesen hidegen hagy az egész banda. Nem szeretnék, köszi.
2024. jún. 10. 22:57
 14/19 anonim ***** válasza:
24%

#11:

Jól van, Oksitojcsi, nem kell kötözködni.

2024. jún. 10. 23:47
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

Rajtam ma Mikiegeres polo volt, de sose neztem a Mikiegeret. Akkor pozer vagyok?

Amugy tokmindegy is, csak annyit fuznek hozza, hogy hallgass tobb Nirvanat, egyszeruen azert, mert jooooo

2024. jún. 11. 00:10
 16/19 anonim ***** válasza:
2024. jún. 11. 01:30
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
Ja, eléggé az vagy. De nem baj, még fiatal vagy, ennyi idősen én is belefutottam ezekbe a pofonokba. Azóta megtanultam, hogy ne reklámozzam azt, amihez nem értek, mert valóban égő :)
2024. jún. 11. 08:03
 18/19 anonim ***** válasza:
44%
Ja, tényleg elég nagy pozerség. Ha nem ismered őket minek hordod? Biztos van más menő póló is amit felvehetnél, ez így komolytalan
2024. jún. 11. 09:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Pozer-nek azért nem mondanálak, de még így is azon a véleményen vagyok én is, hogy ha valaki ilyesfajta pólóban van, járkál, akkor legalább pár tag nevét tudja.
2024. júl. 4. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!