Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Pozer vagyok? Baj hogy nirvana...

Pozer vagyok? Baj hogy nirvanas polot veszek fel ha nem ismerem a tagokat?

Figyelt kérdés
Vettem egy nirvanas polot, hallgatok kb 15-20 nirvana zenet. Nem ismerem a nirvana tagokat, ennyire nem foglalkoztat a banda. Ket baratnom "tesztelte" hogy mennyire ismerem a nirvanat es hogy gaz vagyok e miutan felvettem a polot. Mondtak h soroljak fel 3 nirvana dalt es miutan kimondtam az elsot (come as you are) elkezdtek rohogni, utana mondtak h soroljam fel a banda tagokat es en egyet se tudtam. Azt mondtak hogy pozer vagyok. Szerintetek nagyon gaz? (A pozer az azt jelenti ha valaki valami olyan dolgot csinal amihez gyakorlatilag semmi koze, pl gitarral jarok iskolaba, mindenkinel azzal probalok felvagni hogy gitarozok, es nem tudok valojaban gitarozni.) Nagyon megalazottnak erzem magam, es ilyenkor elgondolkozok hogy valojaban jo e hogy veluk baratkozok.

2024. jún. 10. 22:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Szard le, hogy ki mit gondol a ruhádról. Ilyenekkel pedig ne barátkozz.
2024. jún. 10. 22:07
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy tesztelgetnek, az részükről gáz. Én anno egy kinyúlt Linkin Parkos pulcsiban toltam, mert imádtam és szép emlékek fűztek a pulcsihoz, de mai napig nem szeretem őket.
2024. jún. 10. 22:09
 3/19 Katona Dius ***** válasza:
89%
Figyi. Én sok rock és metál zenét hallgatok, mert imádom. Van pár banda, akiket kimondottan és rongyosra hallgatom a zenéiket. De a banda tagokat én sem tudnám felsorolni, mert maga a banda és annak a tagjai nem érdekelnek. Csak a zenéjük. Pláne egy olyan bandáé, ahol 1-2 évente cserélgetik a tagokat. És igen, ugyanúgy felveszem a pólójukat.
2024. jún. 10. 22:10
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Egyik zenekar tagjait sem ismerem név szerint, akiket hallgatok, mert csak a zenét szeretem. Tudom kívülről egy rakás zene szövegét. De nem vagyok emberekért rajongó típus, leszarom, ki kicsoda, színészek sem érdekelnek, ha jó egy film sztorija, annyi érdekel. Most az nekem tök irreleváns infó, hogy Kurt Cobain énekli a számot ami tetszik, vagy Gipsz Jakab.
2024. jún. 10. 22:30
 5/19 anonim ***** válasza:
36%
Maximum azért röhögnek ki mert súlytalan vagy, azaz nem tudnak komolyan venni mert nem vagy hiteles.
2024. jún. 10. 22:34
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

"De nem vagyok emberekért rajongó típus, leszarom, ki kicsoda"

Azért egy Kurt Cobain, Gave Grohl nevét érdemes lenne tudni egy Nirvanasnak!

A harmadik tag Krist Novoselic, de ő megbocsájtható mert nehéz kimondani a nevét. :)

2024. jún. 10. 22:37
 7/19 anonim ***** válasza:
38%

Egy barat nem vizsgaztat ,nem kot beled.

En mondtam volna:

- Ha ismered a tagokat,minek kerdezed?

-Ha nem nem ismered,miert problema,hogy en se?

-Mi kozod hozza,mit veszek fel? Az anyam akarsz lenni?

2024. jún. 10. 22:39
 8/19 anonim ***** válasza:
47%
Csak meg akarta tudni hogy mennyire hiteles. Átvilágította. :)
2024. jún. 10. 22:43
 9/19 anonim ***** válasza:
56%
#6 ezt bírom, aki nem frontember, az felejtsük is el. Nem baj, hogy sokszor többet tesznek a bandáért, mint a körberajongott egyén...
2024. jún. 10. 22:47
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Csak azt írtam hogy legalább az énekes és a dobos nevével legyen tisztába, ettől még egy rendes Nirvanas a basszer nevével is tisztában lesz.
2024. jún. 10. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!