Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem kíván ő is nekem...

Miért nem kíván ő is nekem boldog születésnapot?

Figyelt kérdés

Van egy barátom (jó ismerősöm), akivel már három éve nem találkoztam, de online tartjuk a kapcsolatot. Én mindig boldog születésnapot kívánok neki, de ő nekem soha.

Ezt miért csinálja?

2024. jún. 6. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Mert nem nézi a szülinapi rovatot, magától meg nem tartja észben. Hát ez van. Amennyiben ma van szülinapod, Isten éltessen! :)
2024. jún. 6. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Vannak, akik más születésnapját nem tudják megjegyezni. Így születtek, nem rosszindulat.
2024. jún. 6. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Boldog szülinapot! Amennyire tele van a fejem én is simán elfelejtem a szülinapokat, pont most írtam valakinek késve egy köszöntést. Ezeket a szülinapi emlékeztetőket meg nem nézem a Facen.

Főleg azért sem, mert már egyesek szerint bűn, hogy fel merjük köszönteni, mert úgyis csak azért tesszük, mert a Fb emlékeztetett. Mintha ő fejből kenné-vágná az 500 ismerőse szülinapját...

2024. jún. 6. 22:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem ma van, pár hete volt, de azért köszi. Nem Facebook-ozunk amúgy.

Most azon gondolkozom, hogy ha nem írnék neki a szülinapjára semmit, akkor biztos csodálkozna, hogy mi történt, miért nem írok? Egy hét múlva lesz az övé.

2024. jún. 6. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
4, nem hinném. A Mount Everest magasságából szarom le, hogy ki köszöntött fel. Fogalmam sincs, hogy az előző szülinapomon kik köszöntöttek föl.
2024. jún. 6. 22:05
 6/10 A kérdező kommentje:
De mi sűrűn írunk egymásnak, min. heti egyszer, de inkább kétszer. Tehát én nem egy átlagos ismerőse, barátja vagyok. Nem hiszem, hogy olyan sok ismerőse lenne, akivel ilyen gyakran írogat. Tehát kéne emlékeznie rá, hogy én mindig felköszöntöm, de ő soha.
2024. jún. 6. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ismerősöm, akivel már 5 éve nagyon jóban vagyok.

Fogalma sincs, mikor van a születésnapom, pedig sokszor felemlegetésre került már. :D én felköszöntöm névnapja alkalmából, szülinapjára még csokit is szoktam neki adni, őt meg teljesen hidegen hagyja az enyém :D De attól függetlenül nagyon jó barátom, bármikor és bármiben számíthatok rá, csak ezek a dátumok. Hát az nem ő sportja. :D

2024. jún. 6. 22:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezt küldd el neki: "Szia! Szeretnék egy dolgot megbeszélni veled. Először is szeretném leszögezni, hogy nem sértésnek szánom, amit írok. Észrevettem, hogy az utóbbi években, ha jött a születésnapom, nem köszöntöttél fel és sajnos idén is elmaradt a köszöntés. Szeretném megkérdezni, hogy van e bármi probléma. Tettem bármi rosszat, amivel május 25-én úgy érzed, hogy nem szeretnél inkább felköszönteni? Ha igen, kérlek beszéljük meg."

Ha erre azt reagálja, hogy csak elfelejtette, rossz a dátumokban, de igyekszik a jövőben, köszöntsd fel majd a szülinapján. Ha jövőre is elfelejti, akkor ne köszöntsd fel. Kommentár nélkül. Ha rákérdez, akkor írd, hogy bocsi rossz vagy a dátumokban.

Ha azt írja, hogy nem egy nagy szülinapozós, nem érzi fontosnak, hogy felköszöntsön, akkor megírod, hogy "Óhh értem. Akkor június 11-én nekem sem kell fáradnom a köszöntéssel. Bocsi, hogy eddig kellemetlen helyzetbe hoztalak azzal, hogy felköszöntöttelek!"

2024. jún. 7. 05:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Látod, ennyit számítasz neki. Sose jut eszébe, hogy neked mikor van, de még a qva telefonjába se írja be... :/
2024. jún. 7. 07:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem pl nem érdekelnek a szülinapok (sajátom se) :D a legközelebbi családtagjaimat köszöntöm mert elvárás, de ennyi.
2024. jún. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!