Mit tegyek ha nem szeretek strandra menni?
Figyelt kérdés
Párom kollegája hív minket a Balatonra, de mi nem tudunk úszni és annyira nem rajongunk a strandokért se. Hiába mondjuk nem akarunk menni, ilyen kedvesen erőszakoskodik és nem érti hogy nem szeretnénk menni. Hiába mondja hogy csak sekély víznél leszünk, én kimondottan rosszul vagyok már a víz látványától is főleg ha bele kell menni és hiába ér le a lábam nagyon félek. Gond szerintetek ha nem megyünk?2024. jún. 6. 19:16
12/19 anonim válasza:
Ha nem szeretnétek, ne menjetek. Ennyi. Ha viszont nem tudtok nemet mondani, akkor se muszály fürdeni. Lehet kirándulni, túrázni, biciklizni, Balaton közelben akadnak látnivalók is. Csomó mindent lehet csinálni amivel kellemesen elmegy az idő.
13/19 anonim válasza:
Ez csak részben strandprobléma. Elképzelhető, hogy további olyan javaslati lesznek a kollégáidnak, amik hasonló módon nem tetszenek. Pl. pop zene vs klasszikus, (mindegy, melyik irány) stb.
14/19 anonim válasza:
Én is gyűlölöm a strandot gyermekkorom óta. És ez semmit nem változott. De járok, mert a családom szereti. Én beulok egy nyugagyba egy fa alá egy könyvv a kezemben, és nagyon jól elvagyok ott.
15/19 anonim válasza:
Ha rosszul vagy a víz látványától, fordulj el, és süttesd inkább a hurkáidat
16/19 Metionin válasza:
Akkor ne menj strandra. Én sem szeretem hasonló okokból, a Balaton környékére csak ilyen túrázási vagy városnézési céllal mennék. Alapból nem vagyok ilyen vízparton döglős típus amúgy sem.
17/19 anonim válasza:
Döglött halak a Balatonban 94-ben, de jó is volt! XD
18/19 anonim válasza:
Miért volna gond??? Nem mentek el, mert nem élvezitek. Keressetek olyan programot, amit mindenki szeret.
19/19 anonim válasza:
Egyszer is elég nemet mondani értelmesebb körökben. Nem és kész. Megindokolni sem kell. Mérgező emberek nem tudják elfogadni, hogy mást akar az a személy, aki fölött kontrollt akarnak gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!