Mit tegyek ha nem szeretek strandra menni?
Figyelt kérdés
Párom kollegája hív minket a Balatonra, de mi nem tudunk úszni és annyira nem rajongunk a strandokért se. Hiába mondjuk nem akarunk menni, ilyen kedvesen erőszakoskodik és nem érti hogy nem szeretnénk menni. Hiába mondja hogy csak sekély víznél leszünk, én kimondottan rosszul vagyok már a víz látványától is főleg ha bele kell menni és hiába ér le a lábam nagyon félek. Gond szerintetek ha nem megyünk?2024. jún. 6. 19:16
1/19 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok menni hogy csak kint csücsülök és nézelődök :(
2024. jún. 6. 19:17
2/19 A kérdező kommentje:
Voltam már strandon és ott is csak kint ültem mert fájt is a hasam :(
2024. jún. 6. 19:21
3/19 anonim válasza:
Szamomra a kerdes nem a kollega, hanem a parod hogy erez? Ugy ertem, o egyebkent szeretne strandolni es miattad nem szokott? Eskuszom, egyedul kuldenem, ha igy lenne. Mert ha csak nem szereted de o igen, illene ott unatkozni, hogy az o vagyai is teljesuljenek. Ha iszonyodsz a viztol, semmikepp. Csak a parod ne mondjon le a strandolasrol, ha azok koze tartozik, akik kimondottan szeretik.
4/19 A kérdező kommentje:
Párom se szereti a strandot, se a vizet. Csak kollegája annyira akarja hogy menjünk
2024. jún. 6. 19:24
5/19 anonim válasza:
Látják rajtad, hogy nem vagy határozott. Én sosem megyek strandra, meg vízbe, mert gyűlölök strandolni, de elég max. kétszer elmondanom. Ne köss kompromisszumot.
6/19 anonim válasza:
"kedvesen erőszakoskodik és nem érti hogy nem szeretnénk menni."
Akkor magasról tenni kell rá.
7/19 anonim válasza:
Van ott strandröplabda? Mert akkor azt is lehet ott, az érdekes.
8/19 anonim válasza:
Akkor ne menj strandra. Felnőtt ember vagy. Nem kötelező.
Én is utálom, időpocsékolás + égni a napon, semmi értelme.
9/19 anonim válasza:
Én se megyek senkivel fürdőbe, nem és kész. Nyaralni is csak tenger mellé, semmiféle klóros medencébe. Sokat nem vagyok a vízben, nem szeretem, kint olvasgatok árnyékban.
Hát tudod, ha olyan programra hív, ahová nem akarok menni, akkor nem megyek.
10/19 anonim válasza:
Mi sem járunk strandra, szerencsére már nem is hívnak, mivel többször határozottan elmondtuk, hogy köszi, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!