Ha egy ismerős csak chatel veled, de mindig ő keres, viszont az élő találkozást hárítja, amikor neked az fontos, illik ezt jelezni direkt is vagy elég tiltani?
Na akkor elmondom milyen őszintének lenni. Úgy éreztem, hogy a barátnőm nem tisztel, több dolog miatt is, ezért egyszer amikor utazott el (külföldön élt), kikísértem a pályaudvarra és félreálltam vele mielőtt felszállt a buszra és elmondtam neki higgadtan, hogy mik a problémák. Ő megköszönte, elutazott és soha tbbet nem írt nekem. Egy másik barátnőm akinek előtte mondtam is, hogy ezt terveztem csinálni csak röhögött utána hogy hát azért ő ezt nem tette volna meg, ezt nem kellett volna. Ja és egy rokonomnak mondta ez a volt barátnő akit elüldöztem, hogy hát nem szeretné újra felvenni velem a kapcsolatot, mert túl éretlen vagyok.
Na ennyire legyél őszinte.
Ne utasítgass légy szíves!
Ettől függetlenül van bennem annyi, hogy megírom neki, nálam nincs jövője egy találkozás nélküli kapcsolatnak. Ahol a másik fél annyira nem tisztel, hogy őszintén megmondja, hogy nincs kedve találkozni.
Értékeljük, hogy megosztottad a tapasztalataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!