Ha egy ismerős csak chatel veled, de mindig ő keres, viszont az élő találkozást hárítja, amikor neked az fontos, illik ezt jelezni direkt is vagy elég tiltani?
Figyelt kérdés
jún. 2. 22:23
2/26 A kérdező kommentje:
Szóval csak simán megnyitottad és nem válaszoltál? De nem zavart, hogy írkál?
jún. 2. 22:32
4/26 anonim válasza:
Milyen gerincesek vagytok... Az okát azért megírhatnád...
5/26 anonim válasza:
Egy, megkerdezem, es azt is kesobb, miert haritja. Utana meg azt mondom, akkor reszemrol a chat nem erdekes.
6/26 anonim válasza:
Meg se nyitom. Egy bizonyos kor felett nem ezen agyalsz.
7/26 anonim válasza:
3 vagyok. Gerinces és egyenes voltam mindig...a sok "csalódás" ezt hozta ki belöllem.
8/26 anonim válasza:
7, csalódás?
Az orvosok nem tudták megmenteni a lábad és amputálni kellett?
Azt hitted minden rendben lesz, aztán elvesztetted a hallásod és/vagy a látásod?
Egy orvosi műhiba miatt nem tudsz beszélni?
Rákkal diagnosztizálta és azt hitted kigyógyultál, de erre megjelentek az áttétek?
Egy autobalesetben meghalt a gyereked vagy a házastársad?
Vagy milyen csalódásért, ami miatt okkal megkeseredtél? :)
9/26 anonim válasza:
#7 Engem is sok csalódás ért, de az hogy én a tükörben azt lássam, akit tudok tisztelni, ahhoz magamhoz még pontosan, hogy hű leszek és nem olyanná válok, akik engem is semmibe néztek.
10/26 anonim válasza:
8 ha már ennyire humoros vagy...
Rák pipa, fél éve lett vége a kemónak.
Volt párom balesetbe halt meg.
Nem vagyok megkeseredve, van életem, munkám, egy gyönyörű lányom, kutyám, barátok, stb... csak az emberek 80 százaléka nem korrekt, bsztk át elegen a jó szívem miatt.
Szóval eljutottam oda hogy bizonyos embereket egyszerűen ignorálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!